822 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Mexiko (27)
Mexiko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Mexiko
Pomaly končíme s našou púťou, ktorú inými slovami voláme aj veľká cesta Mexikom. Tešíme sa tomu, koľko sme…
Všetkých doma zdravíme, hlavne rodiny a priateľov našich BUBO klientov, ktorých máme práve v Mexiku na veľkom okruhu. Te…
Máme za sebou pár náročných presunov v Mexiku, ale myslím, že to všetko stalo za to.. Zo San Cristobalu kľukatými…
Klasicky sme začali v hlavnom meste všetkých Aztékov: Tenochtitlán..hotel priamo na mieste, kde mal Moctezuma časť palácov pre vlastn…
Dobrý deň, z Vášho katalógu som si vybrala zájazd Mexiko - veľký okruh a moja otázka v období od 12.10.- 11.11. s…
Mexiko prekonalo všetky moje očakávania. Určite tento zájazd odporúčam, mali sme veľmi bohatý program, veľa adrenalínu, a aj pr…
Včera sme sa krásne zrelaxovali na brehoch najkrajšieho jazera Lago de Atitlán. Zabudnuté mayské dedinky na úpätiach…
Ďalšia mexická skupina už viac ako týždeň brázdi cesty a necesty obrovského Mexika. Intenzita a množstvo zážitkov je tak veľk…
V Mexiku sme minuli všetok ľad! Priateľské prípitky spolucestovateľov a posledné dni slnka, tyrkysového mora a plážovej n…
Naberáme nové smery, horúce a horúcejšie. Smer Oaxaca. Na začiatok si zopár odvážlivcov prišlo po gastronomick…
Vive Mexico! Unavene, ale šťastne sme doleteli a pozbierali sme sa pekne na hromádku na letisku v Mexico city. Vychutnali sme si na hoteli prvé…
Včera sme vymenili aztécke sopky, sangritu ku tequile, vyprážané kobylky...za priezračnú Mayskú Riviéru s dokonalým v…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -