816 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Mexiko (32)
Mexiko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Mexiko
Ahoj George, k českým futbalistom sme sa už nedostali, medzi to sa nám vopchala tequila, pulque, ajajaja, veď to poznáš, ale aspoň vedeli…
Hola amigos, tak už si váľame šunky v Acapulcu. V Mexico city nám bola nejaká zima, keďže tam bolo "len" 20 stupňov a už sme sa tešili…
Prvý ohlas z Mexika: Nebojte, žijemeeee tak ako sa patrí! Máme už za sebou nejaký ten kus cesty MegaSuperPedoMexicoCity (tak si ho tu naz…
Kufre sme pekne v Cancúne zabalili a dnes nad ránom pekne v Mexiko city rozbalili. Do lietadla skupina nasadla a po pár hodinách letu sa na…
O mayských pamiatkach môžete počuť veľa, čítať veľa alebo vidieť tisíc dokumentov v televízii. Kým nevidíš neuver…
Áno, blíži sa nám to ku koncu, ale ani tak nepoľavujeme...dnes bol deň "completos"...ráno vietor, doobeda zamračené, poobede slnko, na…
Čo je lepšie? TEOTIHUACAN s pyramídou slnka či mesiaca, alebo 27 miliónové mesto Mexiko city s metropolitnou katedrálou? Alebo prv…
Aztécka polievka tečie potokom a to aj napriek tomu, že sme už dávno na mayskom území...máme za sebou nočný presun a zobudili…
Práve som dostal SMS z domu, že slovenské médiá informujú o zemetrasení, ktoré sa objavilo v nedeľu večer na mexicko -…
Ani neviem ako a opäť som v polke zájazdu a zatiaľ som nestihla ísť na internet... Žeby za to boli zodpovední mariachis na Garibaldi, ktor…
Veľký piatok dorazil aj do Mexika. Rodiny sa na dnešný deň vyparádili, oblečenie čerstvo vypraté, vyžehlené, ulice krá…
Posledná hraničná kontrola spočíva, že stlačíte tlačítko, keď sa objaví zelené svetlo idete bez osobnej prehliadky, keď…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Južná Afrika Total
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Veľký okruh Čínou
viac → -
-