837 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Mexiko (45)
Mexiko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Mexiko
Moje ocakavania sa splnili, som plna dojmov a skvelych neopakovatelnych zazitkov - aj gurmanskych. Uzivam si slnko, plaze a historiu. Mexiko veľký okruh s BUBO je…
Som viac ako spokojna, uzivam si slnko, historiu a skvelu mexicku atmosferu. V Mexiku je nádherne!
Antropologicke muzeum a prehlad kultur Mezoameriky nadchol vsetkych. Obdivovali sme lietajucich indianov a pochutnavali si na cerstvom ovoci a dzusoch za ludove ceny. V…
Nova skupina stastne pristala na nahornej plosine v Mexico City - kde nas privitala vona chili, smogu a hudba Mariachis na plaza Garibaldi. Zaciname zájazd Mexiko…
Mila skupina, verim, ze kufre su uz spokojne doma s vami, teda hlavne ze vy ste uz spokojne doma :-), ze sa prijemne aklimatizujete a nad fotkami spominate na vasu…
obidve prve mexicke skupiny uz odleteli domov, takmer vsetci nadseni. zaverecny program bol uzasny, pyramidy na pobrezi karibiku, ale hlavne kupanie v podzemnych…
7 novy div sveta - pyramidalne mesto v strede Yucatanskeho poloostrova - CHICHEN ITZA.Videli sme! Tajomne observatirium, posvatna obetna studna, majestatna Kukulkanova…
Ahojte, pozdravila som vsetkych. Aj oni pozdravuju. Gregor oslavuje meniny v zivom Yukatanskom meste Merida. Zvladli sme najnarocnejsiu cast zajazdu - nocny presun na…
Pralesne kralovstvo Palenque - asi najkrajsie ruiny na nasej trase! Velkomesto (byvale) krala Pakala, jeho predchodcov aj nasledovnikov :-) Neskutocne stavby s mayskymi…
Mexiko zdravi Kubu, aj zvysok sveta. Zuzka Katku :-) Krokodil z parku La Venta pribuznych v zatoke svin, tequilova Margerita pozdravuje Mojito a ludia z bazena v…
Mexiko zdravi Kubu, aj zvysok sveta. Zuzka Katku :-) Krokodil z parku La Venta pribuznych v zatoke svin, tequilova Margerita pozdravuje Mojito a ludia z bazena v…
Svoje deti aj ostatnych doma zdravia vsetci z mexika a specialne silne partie z Oravy a z Tatier. Speci pozdrav od Arniho and company pre Tomasa a Roba s nevestami. A co…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
To najlepšie z Číny
viac → -
USA - západ
viac → -
-
India, Nepál