822 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Mexiko (55)
Mexiko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Mexiko
S tym ujom Vladom pocitajte v kazdom pripade,Vierka aj starky maju mobil,je mi to strasne luto, ze mate taketo problem,skoda, inak by to bolo OK.Bozkavame Vas. Držte sa…
Je mi to jasne. Ak treba dam vadiet ujovi Vladovi,on to s tebou a starkym zariadi, aj dopravu a tak.Teraz asi ujo Vlk nepomoze,uvidis. V ziadnom pripade nemoze ist…
Oluska urcite mi napis sms,/ povedz aj Borovi a starkemu, furt pozeram na mobil jak d.../lebo niesom stale na nete.Starky nech nejde sam,vsak vies/ kosik.../Este raz,ak…
Oluska chodte len ak to je nutne,mozno staci v Handlovej. V januari asi nebol,ockovaci je asi v spalni v skrinke, pohladaj .Inak den nemusi zrat,potom len zlahka,vsak…
prezili sme den na plazi,sme statocne speceni,hoci sme tri hodiny cez obed stravili siestou v tieni. More je rozburene,ako po vichrici,velke vlny,biela pena,kopu…
Pondelok 15.30 Ahoj doma, VSETCI- tak sa nam to pomaly konci Dnes vylihujeme na plazi a chytame farbu ako krevetky vo vriacej vode :)) Akosi nas aj mrle zeru - pomaly…
Zdravime stastne skupiny v Azii, spokojne oddychujuce po zaujimavom programe na teplych plazach. Aj my sme to zvladli vyborne- poznavaciu cast pravej tvare Mexika, jeho…
Na vcerajsie zazitky hadam nik z nas mexicanov nezabudne. Najskor sme sa prechadzali pralesom v mayskom kralovstve Palenque, motali sa chodbami Pakalovho Palaca aj s…
Oli,Bobo, potime sa ako dvere od chlieva v Havana cafe,vonku prazi ako dive, hadam je aj 40 stupnov.Zajtra uz oddychujeme na plazi a budeme moct viac na Vas mysliet -…
Majocka prepac,naozaj som si ta pomylila.Teraz je to OK a uz komunikujeme s Tebou.Potime sa ako svine v tropoch.Ideme plavat vo vodopadoch a zajtra uz budeme na Yukatane…
Krasne sa to tu rozpisalo aj nasimi Mexicanmi a ja mozem len potvrdit - ano je to uzasne a vnimame nadalej vsetkymi zmyslami. Uzivali sme vcera vidieckej mexickej…
Caute, som tu stastna a citim sa uzasne.Bude to asi tymi ludmi, co su vsade naokolo.Su taki mili,vedia sa zabavit aj relaxovat a v ociach maju trochu zvedavosti,trochu…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -