822 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Mexiko (62)
Mexiko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Mexiko
Ahojte Tamo a Zuzka. Dakujeme vam za nezabudnutelny zazitok z Mexica. Bola to pre nas najlepsia dovoleka zo vsetkych. Dufame ze sa nacestujeme este dost a spozname…
Mila Peta, vdaka za odkaz a krasne spomienky na vase Mexiko zelam. Momentalne sa tu, podobne ako na Kube, vsade oslavuje. Semana Santa bezi naplno, palmove ratolesti,…
Na zaver sme si Mexiko Cit yD.F. uzili vsetci a kazdy podla svojho gusta. Verim, ze vsetky mnozstva Tequil sa podari uspesne dopravit az na domace oslavy, ze sombrera…
V anketach ziskalo uz tradicne prvenstvo mayske mesto Palenque, nasledovane tesne Oaxacou, Teotihuacanom, Acapulcom a Playa del Carmen. Zuzka uz odletela s jednou…
Playa del Carmen je skvela, pocasie praje aj napriek vcerajsim spravam v TV o prichadzajucom dazdi. Dovolenka na Mayskej riviere s BUBO ako ma byt! Neverte mediam! Je tu…
Stastne sme dorazili na Maysku rivieru do ziveho mestecka Playa del Carmen. Z hotela prechadzame priamo na plaz, Karibik ma nadherne modru farbu. Doobeda sme obdivovali…
Dnes bol fantasticky den. Vsetci su nadseni z pralesneho kralovstva, pyramid uprostred dzungle v Palenque. Svet Mayov je tajomny a ocarujuci. Mali sme naozaj nadherne…
Z carokrasneho kolonialneho mesta Oaxaca sa odchadzalo tazko ale v rovnomennom udoli sme toho este stihli vela. Zazili sme sobotny najvacsi indiansky trh-najkrajsi v…
Dnes sme zazili dalsiu z uzasnych predkolumbovskych pamiatok, Monte Alban. Dostali sme podrobny a kvalitny vyklad aj od miestneho sprievodcu, Zapoteka so zmyslom pre…
Zdravim e vsetky ch spolupracovnikov, je tu neuveritelne teplo a zaujimavo, vsetko co sa da fotime a intenzivne pezivame. Mexico je zvlastne, je proste ine.
Je tu super, vsetkych vas zdravim z pláže Cancunu a nezabudnite pisat SMs a darceky uz nejake mam, vsetko je v poriadku
Dik za pozdrav, potesil ma, je tu strasne fain, teplucko a vsetko je tu ine a zaujimave, svet je krasny a Mexico tiez.Sme tu dobra partia bozkava Vas Olga
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -