822 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Mexiko (66)

Mexiko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Mexiko

Banditi v Mexiku

24

04:44

okt

2004

Mexiko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Palenque a vodopady Aqua Azul, vynahradili vsetky "hrozy" predminulej noci v autobuse. Co sa tyka Tamovej a Robovej diskusie, nase poznatky potvrdzuju ze postipani boli…

Umenie Mayov

24

04:25

okt

2004

Ozyvaju sa obycajni ucastnici, ziadne vedenie. :-)) Skutocne sme doraazili tam kam pise Tamo, mame sa vsak podstatne lepsie ako by sa mohlo z jeho sprav zdat. Na rozdiel…

Výlet La Venta

23

05:29

okt

2004

Najhorsi presun za nami (uff), pred nami Yucatan a belave karibske plaze. Od rana sa prieme s Robom ci je na komare lepsi autan alebo off! V La Vente chovaju aj…

Tamo Fórum
Cesty po Mexiku

23

04:36

okt

2004

V polovicke mojej cesty Mexikom mozem uprimne napisat ze splna moje ocakavania.Do sytosti si vychutnavam pyramidy a ruiny, ci zivot Mexica.Stale si vsak neviem zvyknut…

Silka Fórum
Hot news z Palenque

23

00:00

okt

2004

Napriek slubovanemu presunu rovinami Yucatanu sme zazili len same zakruty a polovica z nas aj skrucanie zaludka a criev. Ale inak bola cesta ok aj ten dvojhodinovy…

Výlety v Oaxaca

21

01:38

okt

2004

Byvame priamo v centre, hned pri pesej zone a dva bloky od namestia. Dnesny Monte Alban a hlavne nas uzasny miestny sprievodca - zapotecky indian, co ma dve vysoke skoly…

Tamo Fórum
Všetky chute Mexika

20

22:47

okt

2004

zdravime z Oaxacy, uz sme sa aklimatizovali na mexicke podnebie a intenzivne vychutnavame vsetky vone a chute Mexika. Uz sme ochutnali takmer vsetky miestne speciality,…

Disko Paladium

18

21:54

okt

2004

Konecne sme si vydychli, po super nabitom programe relaxujeme a slnime sa v Acapulcu. Vcera sme rozdrvili parket v najslavnejsom discoklube Paladium s sirokym vyhladom…

Tepotzotlán, Mexiko

18

17:50

okt

2004

caute, vsetko v poriadku, uz mame za sebou nejake sutre, asi tisic schodov na pyramidy, momentalne sa slnime v acapulcu a tesime sa na dalsie tisice kilometrov. Ideme…

Múzeum Fridy Khalo

23

01:09

júl

2004

Caute vsetci, v kanci a okoli... Som v Mexicu aj ked normale sa o takomto case pripravujem na zajazd do Indie, ktory som zvykla sprevadzat...Tento rok mam tusim…

Eva Fórum
Valle de Bravo

07

16:08

apr

2004

No neviem ako je to stym splnom, ale v Mexiku bol na 100Perc. vcera. Moju poslednu veceru som vcera stravila na plazi s vyhladom na vychadzajuci mesiac nad morom, takze…

Sona Fórum
Malinalco

06

23:48

apr

2004

Tak aky bol let? A ake filmy odporucate? Mne sa totu tiez uz krati na pláži. Posledny den vo vlnach karibiku, tak ako som Vam slubila, naberam bronz aj za Vas. Ulicky na…

Sona Fórum