837 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Mexiko (66)
Mexiko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Mexiko
Ahojte Slovaci, terajsi mexicania i byvali mexicania, ako bolo pisane v letaku k zajazdu, mozno nas zastihne kratka letna prehanka... Tak tato prehanka (pravy tropicky…
Ahojte doma, dnes sme dorazili po nocnom presune autobusom do Palenque. Je to tu super, clovek si pripada ako na konci sveta. Len prsat by nemuselo - od rana leje ako z…
Ahojte doma, sme v poriadku a mame sa super. Nas sprievodca Roberto pekne zhrnul dnesny den - Monte Alban bol uzasny, kobilky prekvapivo chutne a cokolada vynikajuca -…
Ahojte vsetci co cakate na spravy z Mexika a mate obavy ci Vasi pribuzni su este nazive... Vsetci su v poriadku - unaveni po dlhej ceste z Acapulca dnes relaxuju v…
Ahoj doma, mame sa skvele, dnes sme sa cely den len kupali v Acapulcu a bolo nam super. Teraz sme v centre, ideme sa pozriet na skokanov skacucich z 30 metrov do mora.…
Ahoj Zuzka, nemozem ti napisat mail, mame sa dobre. Vcera sme navstivili dedinu Tequila a bolo to nadherne! Dnes sme boli cely den v Acapulcu, iba sme lenosili na plazi,…
Pozdravujem vsetkych zucastnenych v Mexiku I.Let sme prezili vsetci a akosi ta cesta domov ubehla velmi rychlo.Ani som sa nestihla spamatat a som doma vo svojej izbe a…
Forum sa zaplnilo spravami z celeho sveta, pridavam s k pozdravom pre vsetky Bubo zajazdy, specialne drzim palce Robovi na Mexiko II!! Nasa vynimocne akcna skupina -…
pokracujeme na ceste.nocny presun autobusom-takmer sme od air condiction zamrzli.videli sme dnes 5 cocodrilov,2 opice.leguana na ceste do Yaxchilanu pri plavbe lodkou…
vsetkych zdravim je tu teplo a krasne a urcite sa ozvem. Smerujeme do dedinky Mazamitla, ktorá ma byť o rok na zozname pueblo magico - najkrajšie…
Uxmal skvele zapadol do programu, bolo to super prekvapenie, odporucame zahrnut do standardneho programu. v Meride sme zazili pravu "kubansku" zabavu so skvelymi…
Dosiahli sme vytuzene plaze v atmosferou nabitej Playa del Carmen. Dnes sme vyskusali ci sa lepsie lezi v sieti matrimonial alebo kingsize, nakupili a pod ho na chicken…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
To najlepšie z Číny
viac → -
USA - západ
viac → -
-
India, Nepál