822 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Mexiko (67)
Mexiko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Mexiko
Len pred chvilkou som sa rozlucila s plnym autobusom usmiatych a opalenych tvariciek Bubakov... Ich cesta, ktora bola poznavacia doslova vo vsetkych zmysloch a chutiach…
To, ze Karibik je plny pestrofarebnych koralov a rybissiek spoznava tu na Playa del Carmen kazdy po svojom. Marek kazdodenne organizuje mensie zatahy na "fresssh fissh"…
Ahoj Jozo, Soni sme porozpravali o noci na Patpongu, vidim, ze mala z nasho rozpravania tiez zazitok. Pozdravujeme ta do Thajska, planuje do buduceho programu zaradit aj…
Ako vzdy na tomto mieste, poskoci mi srdce od radosti, ved na karibske plaze sa tesime vsetci uz od Mexico City. Mame za sebou cestu napriec pohoriami Sierra madre,…
Nastal koniec vsetkym nasim cestam v Mexiku. Vcera nas autobus vylozil v stylovom hoteliku necelych 50m od plaze, ktora je znama svojim bielym jemnym piesockom a…
HOLA z Mexika a jeho regiónu Yucatan. Sice leje jak prasa ale uz sme stihli zjest pokazenu rybu a okupat sa v bajecnom karibiku, nasli sme haagen-dasz a diesel…
Tak priatelia, uz sme zase v teplejsom prostredi Mexika, sme na Yucatane v Meride. Rano sme si pozreli mayske ruiny v Uxmale, bolo to super. Teraz vecer si ideme niekam…
Tak dnesny den bol ako z ineho sveta! Palenque je male mestecko zasedene rovno uprostred dazdoveho pralesa. 7 km od mestecka sme dnes krizom krazom pobehali pre Mayske…
Wow, tak zopar dni som si dala pohov od i-netu a vidim, ze uz sa tu naplno roztaca debata na temu Venezuela, Thajsko-Malajzia, Sri Lanka a Afrika! Prajem vsetkym…
Zatial sme Ok. Za hodinku odchadzame dalej. Smer nádherný Metepec! Tešíme sa ako nikdy! Mexiko me nádherne a s BUBO tu je vždy…
Ahojte priatelia, uz sme v Palenque. Pekne sme sa vykupali v hotelovom bazene, potom sme sa vykupali vo vecernom dazdi. Tropicka burka nas prekvapila aj vcera, ked nam…
Nasa skupina opat vcera vecer ukazala ako sa Los Eslovacos na dovolenke z Bubom vedia dobre zabavat. Hned od zaciatku sme roztancili parket, salsa, merengue a vsetky…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -