822 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Mexiko (68)

Mexiko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Mexiko

Mexicky triatlon v Oaxace

27

23:27

mar

2004

Mexiko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Opat sa hlasim z nasej CHILI cesty po Mexiku, specialne zdravim Majku z fora a samozrejme vsetkych Vas, ktori bojuju s neprijemnym pocasim na Slovensku aj tak, ze v…

Sona Fórum
Popokatepetl, sopka

27

05:38

mar

2004

Ahojte vsetci citatelia. Sme v Mexiku! Uz sme dorazili do Oaxaca. Marek so Sonou a s ostatnymi uz urcite piju Meskal, mozno niekto narazil aj na cervika. Dnes sme videli…

Lydka Fórum
Pina Colada, Mexiko

25

21:20

mar

2004

Za vsetkych lenivsich bubakov posielam pozdrav Vam vsetkym znamym, ktori citate pravidelne forum a zaujima Vas ako nam to ide na ceste po Mexiku. Od prijemneho lezania…

Sona Fórum
Atrakcie Acapulco

25

20:01

mar

2004

Takmer sme sa stali bohmi a statocne sme sa pripiekli uz v Teotihuacane. Aby sme sa coskoro zaradili medzi miestny cervenokozcov, dnes vsetci dalej vylepsujeme farbu na…

Tamo Fórum
Pahuatlán, Mexiko

24

06:02

mar

2004

Ahojte,uz aj druhy den je uspesne za nami... viac cez mail. Smerujeme do Pahuatlán, ozveme sa! Všetko o Mexiku na BUBO stránke tu!

Ildi Fórum
Chili v Mexiku

24

01:25

mar

2004

Zdravim za vsetkych Bubakov Slovensko z nasej ¨chilli¨ cesty po Mexiku. Po prvom dni sme nadseni, prijemne zniceni a dokonale pripeceni - doslova ako tie…

Sona Fórum
Ako vyzerajú ulice Mexika

21

07:33

mar

2004

Ahojte vsetci Bubaci, ale hlavne ti, co sa prave balite na zajazd do Mexika! Som Vasa druha sprievodkyna a uz od vcera nasavam atmosferu tohto 20 milioneho hlavneho…

Sona Fórum
Zápisky z Mexika

29

09:47

feb

2004

Cau Samy, mam Tvoju perfektnu fotografiu ktoru som v oktobri urobil v Mexico city. Poslem ked sa vratim. Jasne, ze vsetci u BUBO vieme, ze Teotihucan je Aztecky. To na…

Lubo Fórum
Komu patrí Teotihuacan

29

05:59

feb

2004

Mili priatelia, vo Vasom zapisku z Mexika - Mexicky sen - http://www.bubo.sk/zapisky.php?article=269 som sa dozvedel, ze Teotihuacan patril Mayom: "Predsa na vrchole…

Samy Fórum
Prechod Strednou Amerikou

11

17:42

nov

2003

Pred týždňom som sa vrátila z cesty Mexico,Guatemala,Salvador,Honduras, Belize . Zájazd možem všetkým len a len doporučiť . Ako vždy ,…

Jana Fórum
Najkrajší hotel v Meride

29

02:43

okt

2003

Tak TU by sa Vam pacilo. Kolonialne mesto, nadherne katedraly, mesto vysvietene a pripravene na dnesny festival. Mame asi najkrajsi hotel aky sme mohli mat. Stylovy,…

Lubo Fórum
Majska riviera a rum

27

03:37

okt

2003

Veget!!!! No konecne. Dlho som takuto tvrdu cestu nezazil. Ale vsetko klape ako hodinky. Po tom ako sme si prezreli najrozsiahlejsiu majsku pamiatku na svete - TIKAL -…

Lubo Fórum