822 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Mexiko (68)
Mexiko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Mexiko
Opat sa hlasim z nasej CHILI cesty po Mexiku, specialne zdravim Majku z fora a samozrejme vsetkych Vas, ktori bojuju s neprijemnym pocasim na Slovensku aj tak, ze v…
Ahojte vsetci citatelia. Sme v Mexiku! Uz sme dorazili do Oaxaca. Marek so Sonou a s ostatnymi uz urcite piju Meskal, mozno niekto narazil aj na cervika. Dnes sme videli…
Za vsetkych lenivsich bubakov posielam pozdrav Vam vsetkym znamym, ktori citate pravidelne forum a zaujima Vas ako nam to ide na ceste po Mexiku. Od prijemneho lezania…
Takmer sme sa stali bohmi a statocne sme sa pripiekli uz v Teotihuacane. Aby sme sa coskoro zaradili medzi miestny cervenokozcov, dnes vsetci dalej vylepsujeme farbu na…
Ahojte,uz aj druhy den je uspesne za nami... viac cez mail. Smerujeme do Pahuatlán, ozveme sa! Všetko o Mexiku na BUBO stránke tu!
Zdravim za vsetkych Bubakov Slovensko z nasej ¨chilli¨ cesty po Mexiku. Po prvom dni sme nadseni, prijemne zniceni a dokonale pripeceni - doslova ako tie…
Ahojte vsetci Bubaci, ale hlavne ti, co sa prave balite na zajazd do Mexika! Som Vasa druha sprievodkyna a uz od vcera nasavam atmosferu tohto 20 milioneho hlavneho…
Cau Samy, mam Tvoju perfektnu fotografiu ktoru som v oktobri urobil v Mexico city. Poslem ked sa vratim. Jasne, ze vsetci u BUBO vieme, ze Teotihucan je Aztecky. To na…
Mili priatelia, vo Vasom zapisku z Mexika - Mexicky sen - http://www.bubo.sk/zapisky.php?article=269 som sa dozvedel, ze Teotihuacan patril Mayom: "Predsa na vrchole…
Pred týždňom som sa vrátila z cesty Mexico,Guatemala,Salvador,Honduras, Belize . Zájazd možem všetkým len a len doporučiť . Ako vždy ,…
Tak TU by sa Vam pacilo. Kolonialne mesto, nadherne katedraly, mesto vysvietene a pripravene na dnesny festival. Mame asi najkrajsi hotel aky sme mohli mat. Stylovy,…
Veget!!!! No konecne. Dlho som takuto tvrdu cestu nezazil. Ale vsetko klape ako hodinky. Po tom ako sme si prezreli najrozsiahlejsiu majsku pamiatku na svete - TIKAL -…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -