63 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Guatemala (5)
Guatemala - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Guatemala
Život súčasných Mayov sa už niekoľko tisíc rokov takmer nezmenil. Navštívili sme kmene K`iche v Chichicastenangu a Tzutujil v Santiagu…
Dnes sa konečne nádherné rozjasnilo (búrka bola brutálna) ale už vidieť jasné celé údolie Antiguy, nad mesto sa tý…
Dnešný výstup na sopku Pacaya predčil všetky očakávania. Tesne pred vrcholom to vyzeralo, že nám tento najaktívnej…
Pozdravujeme všetkých doma zo Strednej Ameriky. Pozdravujeme aj Petra do Egypta. Robo, Pišta a dve Ivety
Slovakia? Don´t need visa. Takto nás privítal colník pri vstupe do Belize. Radostná správa, pretože zájazd Rí…
Dnes sme v Peténe, džungľa, telo a trošku komáre a prekrásne jazero, ale tu slovenskú kuchyňu by som už mohla. Neodložíte mi…
Milí kolegovia a kamošky! Tak a opúšťame Gaute. Vyšlapala som sopku. Uff. Som v pohode a veľa sa neraďte lebo niečo vymyslite a…
Dorazili sme. Po dvoch dňoch. Včera na celý deň boli zablokované kameňmi a useknutými stromami všetky guatemalské cesty! Túto…
Zdravím všetkých čo toto čítajú a vedia kto ich zdraví je to tu prekrásne a nad očakávanie. O prekvapenia nie je…
Podarilo sa nám prejsť cestou, ktorú miestny indiáni Tzutuhil označujú za poco peligroso, okolo vulkánu San Pedro, obišli sme v…
Dnešná 4 a pol hodinová sprevádzaná prehliadka Tikalu mala naozaj svoje čaro, pretože nám pršalo a pršalo. Pr…
Zdravím z guatemalskej džungle. Ráno vyrazil Tamo a Zuzka so skupinou do pralesa. Kráčali uzučkým chodníčkom a čakali kedy zazrú…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -