187 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Slovensko (11)
Slovensko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Slovensko
Ahojte Bubacikovia! Prave sme si aj s mojou mommy doprezerali vasu stranku a chystame sa s vami na dovolenku. Kazdy rok chceme ist, no akosi to nevyda - nie je cas,…
čaute baby, ako je v Rige? Asi zima, že. Tu vykuklo slniečko, z čoho sa veľmo teším, bo dnes idem na Rómea a Lu na Praž. hrade. Inak už ľudkovia strašia s bundami a…
tak sme radi, ze sa Vam paci, vidime, ze si to fakt uzivate. My sme vikendovali ciastocne na Spanej- bol zas country vecer, ale tentokrat boli iba nasi, a my rodicia,…
Ach jo,toto mi tak chybalo.Po desiatej neuspesnej sprave som s posielanim sms-iek nadobro skoncila!Som rada,ze aspon takto vam oznamim narodenie maleho Martinka Benka…
Caute Vsetkych zdravim ( uz zdrava) z prace:-( Uz by som sa zase niekam vybrala.... Pauli, aka bola svadba v Tatrach? A teraz si kde? Tu alebo v Hradci? Robino zlato,…
Caute, konecne som v praci aby som vam mohla nieco napisat a pozdravit vas. My s Durim uz fotky mame. Su krasne a je ich asi 260ks. Velmi nam chyba more,vino, spev a…
Predovsetkym dakujeme Vasej sprievodkyni Zuzane za vsetky informacie o Vas, mama uz rezignovala a spolieha sa len na nu (to bude aj v tom mene), hadam da na vas pozor a…
Ahojte Bubacikovia:) ...vsetci mi velmi chybate! Ja som uz v pracovnom procese od stvrtka... ale ten stvrtok to bol tzv. kulturny sok (!)... normalne som prekladala…
... som sa vlastne este sa stale z vasich utesov nevratila... nie, nie, bubo zo mna sice nespravilo emigrantku, ale celkom urcite zavislacku :-) ten pracovny suflik…
15.8. 2004 vyrazia Martin a Miro - sprievodcovia CK BUBO na skialpinisticku vypravu do Peru, Bolivie a Chile. Od 15. augusta do 20. oktobra budete moct vypravu vdaka…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -