194 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Slovensko (12)

Slovensko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Slovensko

Ahojte holubkovia!!!!:)

23

14:37

aug

2004

Slovensko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Ach jo,toto mi tak chybalo.Po desiatej neuspesnej sprave som s posielanim sms-iek nadobro skoncila!Som rada,ze aspon takto vam oznamim narodenie maleho Martinka Benka…

pre Pauli, Roba a aj Dura v Indii

23

12:43

aug

2004

Caute Vsetkych zdravim ( uz zdrava) z prace:-( Uz by som sa zase niekam vybrala.... Pauli, aka bola svadba v Tatrach? A teraz si kde? Tu alebo v Hradci? Robino zlato,…

Veronika Fórum
Babuliaci z Provensalska a Korziky 2004

20

14:10

aug

2004

Caute, konecne som v praci aby som vam mohla nieco napisat a pozdravit vas. My s Durim uz fotky mame. Su krasne a je ich asi 260ks. Velmi nam chyba more,vino, spev a…

pre Robina+Ell, Roberta a Sandru do Indonezie

19

14:10

aug

2004

Predovsetkym dakujeme Vasej sprievodkyni Zuzane za vsetky informacie o Vas, mama uz rezignovala a spolieha sa len na nu (to bude aj v tom mene), hadam da na vas pozor a…

Sylvia - Korzika, Provensalsko

18

08:36

aug

2004

Ahojte Bubacikovia:) ...vsetci mi velmi chybate! Ja som uz v pracovnom procese od stvrtka... ale ten stvrtok to bol tzv. kulturny sok (!)... normalne som prekladala…

Sylvia Fórum
mile provensalsko vonave, korzika tajomna...

17

15:07

aug

2004

... som sa vlastne este sa stale z vasich utesov nevratila... nie, nie, bubo zo mna sice nespravilo emigrantku, ale celkom urcite zavislacku :-) ten pracovny suflik…

Skialpinisti

13

18:15

aug

2004

15.8. 2004 vyrazia Martin a Miro - sprievodcovia CK BUBO na skialpinisticku vypravu do Peru, Bolivie a Chile. Od 15. augusta do 20. oktobra budete moct vypravu vdaka…

Albansko

09

12:23

aug

2004

Tak Albanci su doma. Neuverite ale vsetci!! Kazdy Albanec nosi za opaskom zbran a na severe je nabojnic z kalasnikova ako u nas stuplou z piva, ale inac uplne bezpecne.…

peto Fórum
Najlepší odpočinok a adrenalín

08

16:22

júl

2004

Rumunskoooo!! Dakujem, dakujem! Najlepsi odpocinok, adrenalin, parada, super, nezabudnem na nikoho nikdy, bolo uplne najlepsie na svete! Chcem sa vratit :) ! Strasne…

Maco Fórum
O rok inde

08

14:47

júl

2004

No čo dodať? Proste skvela nalada, skveli ludia, prostredie.... No proste kopec nezabudnutelnych zazitkov a skusenosti. Tak dufam ze o rok znovu niekde na Balkane. Peto…

Robo Fórum
Hlava plná spomienok

06

22:26

júl

2004

Salut vsetkym fajn ludom, ktori boli na zajazde! Som strasne rada, ze nas spojilo prave Rumunsko, kde na cloveka caka tolko krásnych prekvapeni ... hmm, aj ja mam este…

juliana Fórum
Nikdy sa tu nenudíš

06

10:26

júl

2004

Rumunsko bolo super ani chvilu sa clovek nenudil krasne hory perfektna partia ludii bolo az tak super ze sa tomu nedalo verit. Bohuzial to skoncilo a uz zasa v realite.…

majo Fórum