194 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Slovensko (12)
Slovensko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Slovensko
Ach jo,toto mi tak chybalo.Po desiatej neuspesnej sprave som s posielanim sms-iek nadobro skoncila!Som rada,ze aspon takto vam oznamim narodenie maleho Martinka Benka…
Caute Vsetkych zdravim ( uz zdrava) z prace:-( Uz by som sa zase niekam vybrala.... Pauli, aka bola svadba v Tatrach? A teraz si kde? Tu alebo v Hradci? Robino zlato,…
Caute, konecne som v praci aby som vam mohla nieco napisat a pozdravit vas. My s Durim uz fotky mame. Su krasne a je ich asi 260ks. Velmi nam chyba more,vino, spev a…
Predovsetkym dakujeme Vasej sprievodkyni Zuzane za vsetky informacie o Vas, mama uz rezignovala a spolieha sa len na nu (to bude aj v tom mene), hadam da na vas pozor a…
Ahojte Bubacikovia:) ...vsetci mi velmi chybate! Ja som uz v pracovnom procese od stvrtka... ale ten stvrtok to bol tzv. kulturny sok (!)... normalne som prekladala…
... som sa vlastne este sa stale z vasich utesov nevratila... nie, nie, bubo zo mna sice nespravilo emigrantku, ale celkom urcite zavislacku :-) ten pracovny suflik…
15.8. 2004 vyrazia Martin a Miro - sprievodcovia CK BUBO na skialpinisticku vypravu do Peru, Bolivie a Chile. Od 15. augusta do 20. oktobra budete moct vypravu vdaka…
Rumunskoooo!! Dakujem, dakujem! Najlepsi odpocinok, adrenalin, parada, super, nezabudnem na nikoho nikdy, bolo uplne najlepsie na svete! Chcem sa vratit :) ! Strasne…
No čo dodať? Proste skvela nalada, skveli ludia, prostredie.... No proste kopec nezabudnutelnych zazitkov a skusenosti. Tak dufam ze o rok znovu niekde na Balkane. Peto…
Salut vsetkym fajn ludom, ktori boli na zajazde! Som strasne rada, ze nas spojilo prave Rumunsko, kde na cloveka caka tolko krásnych prekvapeni ... hmm, aj ja mam este…
Rumunsko bolo super ani chvilu sa clovek nenudil krasne hory perfektna partia ludii bolo az tak super ze sa tomu nedalo verit. Bohuzial to skoncilo a uz zasa v realite.…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál
viac → -
3x naj Afriky
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -