187 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Slovensko (14)
Slovensko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Slovensko
Lubo, uz niekolkrat som s Vami cestovala a ste naozaj super. No nedavno som videla, ze niektora z CK (naozaj netusim, ktora to bola), pridava k zajazdom aj zoznam …
Po festivale Camera Slovakia som mal tyzden pauzu, nezdvihal mobil a nebol na nete. Preto ma tesi ked teraz citam BUBO FORUM a vidim, ze si Vas novy cestovatelsky…
Ahojte, chcem pochváliť festival Camera, bolo super (týmto zdravím všetkých účastníkov) a chcem sa spýtať kedy zverejníte témy štvrtkových premietaní. Aha, a ak by ste…
1.Dakujeme za Vase otazky. Co sa tyka cestovania s detmi, je najlepsie sa informovat priamo na konkretny zajazd. Niektore zvladnu deti bez problemov, pri inych je lepsie…
Práve sme absolvovali bubácky zájazd Mexico-Guatemala-Salvador-Honduras-Belize-Mexiko. Je vynikajúci! Výteční sprievodcovia (Lubo Fellner, Marek Adame alias Tamo a Zuzka…
Je pondelok a kedze sme v Indii zazili moslimov, hinduistov, jinistov, budhistov, sikhistov...tak ma dnesny krestansky sviatok nemoze polozit na kolena. O chviu pride…
Ahojte Palo&Duro a vsetci z prvej skupiny, az teraz si citam, co vsetko sa prihodilo po nasom odchode. Chalani, dufam, ze ste si tam aspon tie dva dni bez nas uzili a…
Caute Francuzi.Este sme sa ani nestihli spamatat z navratu (ako by sa aj dalo), ked sme zistili ze Francuzko nas prenasleduje aj doma. Hned na druhy den sme v uliciach…
Caute do Indie, cafte do Turecka! Je vikend a my makame naplno. Sprievodcovia vonku (India, Turecko, Maroko, Litva, Slovinsko, Svajciarsko..) Cestovny ruch nepozna…
Zdravim vsetkych skandinavskych bubakov, ktory maju podobny problem ako ja a este stale sa nevedia aklimatizovat.S Nicol si obcas zajdeme na cestoviny-aby sme nevysli z…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -