187 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Slovensko (15)
Slovensko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Slovensko
Druhy den sedim v praci, ale v duchu stale bludim ulickami Tallinu, prekracujem polarny kruh, zdolavam Galhoppingen, a to s partiou fantastickych ludi!!! Este raz vdaka…
Zdravim vas vsetkych pisucich aj tich nie, prave som sa dozvedel od Henriety, sa uz podaktori klikate znova na stranku buba. Neviem ako vy, ale ja nic nestiham, uplietol…
Super, genialne, uzasne!!! Hoci sme uz v robote (proste sa jedna druhej nezbavime...:)), myslou sme v buse, stane, na vsetkych krasnych navstivenych miestach a s milymi…
Ahojte vsetci Francuzi, som strasne rada, ze som si dnes rano (prvy krat v praci) mohla precitat vase uzasne odkazy. Najprv som ich na Fore nemohla najst, ale potom som…
Ahojte, po prvom dni dni na Slovensku musím uznať, že doma je doma, ale aj tak by som sa radšej vrátila späť do VB.Celé dva týždne bola úžasná atmoška, super ľudia, vraj…
Ahojte Bubačky a Bubáci... Človeku sa ani veriť nechce, ako rýchlo môže prejsť 18 dní v super partii v prekrásnom prostredí tropickej Škandinávie. Je to presne ako…
Caute.....skandinavia bola supis...zatial moja naj dovolenka...dikes za super sprevadzanie po pobaltskych a skandinavskych krajinach. Jozko tebe prajem pri sprevadzani…
Mili priatelia a vsetci z C.K BUBO ! Dakujeme Vam za krasne prezite dni s vydarenym pocasim a perfektnymi sprievodcami Dodim a Filipom, na nasej svadobnej ceste v Norsku…
Ahojte vsetci doma, nas vylet po krasnej Norskej prirode pomaly konci... Sme opat v Nemecku. Stihly sme skorsi trajekt z Danska do Nemecka a tak budeme v BA skor. (cca…
Zdravim na Loveparade, zdravim na polarny kruh, zdravim do Skotska, Spanielska a Slovinska. Caute BUBACI. V pondelok odlieta 23 ludi s troma sprievodcami smerom k…
Uff, takze sme to zvladli, cele to sialenstvo odohravajuce sa v srdci Slovenska. V Ciernom Balogu nas cakalo uzasne ubytovanie, prekrasna priroda, bozska malinovica a…
Ahoj Andrea, zial, dalsi termin cesty do Rumunska tento rok uz nebude. Na buduci rok chystame prekvapenia, tak to hadam vyjde. Tento rok mas este sancu navstivit s Bubom…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -