134 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Rusko (10)
Rusko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Rusko
Pochod padlých revolucionářů Vy za oběť padli jste v krutém boji, za oběť své lásky k všem trpícím, vy stáli jste za nimi duší svojí, svou ctí, svobodou svojí, žitím…
Uz od rana nedockavo cakali zastupy rusov aby vzhliadli velkolepu vojensku prehliadku aku dokazu spravit len a len rusko. Malo to byt rovnako pompezne ako to co sme…
Песня о Собетской армии Slova: О. Колычева Над страною шумят, как знамена Двадцать семь героических лет. Отзвук славных боев отдаленных, Весь твой путь в…
Vcera vecer na Dilijskom letisku, ktore sa uspesne opravuje niekolko desatroci a dnes uz v Moskve. Kto by si pomyslel ze pred 89 niekto pojde dobrovolne obdivovat siroke…
Ucastníci zajazdu do Ruska v aprili a maji tohto roku pozor! V casopise Cestovatel c. 12 mam clanok o tomto nasom dobrodruzstve. Kedze ja som autorom, clanok sa mi zda…
Transibirska magistrala, ktora zacala pisat historiu v 19 storoci a bola zbranou na ovladnutie neskrotnych kmenov. Najprv Moskva Irkutsk 5185 km, neskor sa natiahla do…
Ale najprv zacnem transibirskou magistralou... 1.7. sme vyrazili transibirskou magistralou napriec ruskom do Irkutska. Tam sme prisli 5.7.... Aka bola cesta? Tu si…
Kto by to kedy povedal pred 89 ze sa nam bude Moskva pacit, ze si ziska sympatie a ze budeme este niekedy rozmyslat ako radi by sme sa sem vratili... My uz rozmyslame..…
Здравствуйте, от нашего партнера.Предлагаем туры на Алтай,Камчатку,Карелию.Поздравляем с праздниками
"Ako sa maju Vase deti" pyta sa car Alexander I grofa. "Jeho velicenstvo, Vase deti sa maju dobre" odpoveda grof. Cely Petrohrad vie ze jeho zena je milenkou cara.…
To Vam je chaos. Rano komunisticke oslavy 1.maja ake si ani spred 20 rokov nepamatame. A teraz v Petrohrade na Nevskom prospekte uz hodinu vsetci trubia, veju modrobiele…
Huraaaaa, nech zije prvy maj. V Rusku ho teraz propaguju ako sviatok prace a jari. Plagaty visia vsade. 7. maja je inauguracia noveho prezidenta Medvedeva {z Putina bude…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -