25 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Lotyšsko (2)
Lotyšsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Lotyšsko
Lotyšsko má vzhľadom na svoju malú populáciu obrovské hlavné mesto, v Rige žije viac ako tretina obyvateľov. Počas letný…
Takto pred rokom som sa vrátil z Islandu. Teraz je 201. deň roka a práve som sa vrátil z cesty dlhej asi 7500 km. Škandinávia a…
Najviac modeliek na počet obyvateľov na celom svete. Slovenky sú krásne, o Lotyškách svet nevie. No mňa viac uchvátili polievky. …
Dorazili sme z Tallinnnu/Estónska do Rigy/Lotyšska. Je to zaujímavý kontrast, Estónci sú Škandinávci v kažom…
Je az neuveritelne ako sa nam dari preniest nasu vasen pre Skandinaviu na Vas, nasich klientov. BUBO toto leto absolutne okupuje sever Europy od Rigy cez Rovaniemi az po…
Viete kolko kilometrov je to z Kodane do Malmö? A viete ktory je najvyssi seversky boh? A ktore mocnosti ovladali Estonsko v priereze jeho historie? Vsetci nasi to…
Prehliadku Rigy mame s našou BUBO skupinou už za sebou. Krásne mesto tiež zvane Paríž východu nám opäť pripravilo krásne…
Zas a znova nas Pobaltie dostalo. Skupina nazhavena na Skandinaviu po prichode do Tallinnu skonstatovala ze "Toto sme tu naozaj necakali!" Naozaj - Pobaltie je…
Pozdravujem celu skandinavsku skupinu domov! 8 neuveritelnych dni na severe Europy ubehlo ako voda, program sme mali nabity ani sme sa nestacili ozyvat. V Kodani sme…
Ahojte! tak tradicne sa hlasim z mojej oblubenej internetovej kaviarne, klavesnica v azbuke, kvety v uliciach, nonstop zmenarne s prisernym kurzom, pelmenaren otvorena…
ahojte! tak my mame za sebou historicke centrum rigy, samozrejme pelmeni, pozreli sme aj secesiu, niektori vybielili vyklady s jantarom a tesime sa na noc v…
ahojte uz zo slovenska. nasa pobaltska vyprava sa vratila domov v zdravi (aspon dufam ze sa to vsetkym podarilo). posledne dni nam vysli krasne - zapad slnka v Jurmale…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Argentína, Brazília
viac → -
Mexiko veľký okruh
viac → -
To najlepšie z Číny