175 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Francúzsko (10)

Francúzsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Francúzsko

Francuzsko pre gurmanov

04

17:08

júl

2012

Francúzsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Toto je zajazd buducnosti. Ochutnavka niekolkych pravy h sampusov, od znackovych z roku 2002 az po mensie rodinne firmy (Napoeon). Calvados, domaci cider, cerstve ustri…

Palo Fórum
Blahozelame Lubosovi k titulu najuspesnejsi podnikatel 2011

01

13:18

mar

2012

Gratulujeme Lubosovi a vsetkym jeho spolupracovnikom. Lubosa sme spoznali na zajazde vo Francuzsku 2012 a videli sme na vlastne oci jeho talent. Zelame vela zdravia a…

Provensalsko-Katalansko

18

19:28

sep

2011

Stvrty den na francuzskej riviere a uz sme toho zazili na tyzden, hlavne v meste ktore okupujeme uz druhy den-Marseille. Skupinky policajtov dohliadajuce na poriadok,…

Pariz Londyn

18

07:00

sep

2011

Uz sme treti den v Parizi a okrem povinnych jazd akymi su Eiffelovka, Napoleonov vitazny obluk, bulvaru Champs Elysees a obrazarne v Louvri, sme toho postihali daleko…

Každý z rodiny našiel svoje naj...

04

06:33

sep

2011

10 dní sme doma,no zážitky v nás vrú..zastaviť sa v champagne bol aj kľudný oddychový deň,no šampus v kilometrových pivniciach Moet&Chandon nás osviežil v teplom dni…

Ivan st. Fórum
Na  juhu Europy vedia zit!

30

19:29

aug

2011

Tak už aj ja som doma, prave som doletel z Nice. Buduci rok budeme mat v katalogu opat viac juznych krajim Europy. Francuzsko, Taliansko, Spanielsko, Portugalsko, Grecko…

A sme doma :(

29

23:14

aug

2011

Videli sme kus rôznorodého Francúzska, nadýchali atmosféru rôznych regiónov, v ktorých sme koštovali špeciality typické pre tú danú oblasť a postupne sa presúvali až sme…

Nina Fórum
Nice is nice

28

11:18

aug

2011

Nice is nice, tvrdia Briti. Nissa bella, rozplyvaju sa Taliani. Cim som v Nice dlhsie, tym sa mi viac paci. Kolky krat som tu? A stale som nadseny. Stale sa tu ci v…

Atlanticka riviera versus Stredomorska

25

14:40

aug

2011

Pred prichodom na plaz sme dostali malu knizku. V nej boli casy prilivu na cely rok. Rano o 9.00 a vecer o 20.31. Vtedy priliv kulminuje a je mozne sa kupat. Ked pridete…

Vapencove kralovstvo - Splav rieky Tarn

23

23:21

aug

2011

Uff narocne. Uff kraasne! Mali sme stastie na pocasie aj dnes. Splav rieky Tarn, obavanej zaplavovej rieky, prekonal ocakavania. Zvladol aj Jano, ktory nevie plavat...…

Prierez zajazdom Velky okruh Francuzskom

21

21:36

aug

2011

V tomto zajazde si kazdy najde nieco co ho zaujme. Je tu z kazdeho rozku trosku: mesta, mestecka, hory, voda. Aj gurmani si pridu na svoje. Mali sme ochutnavku praveho…

Pyreneje - najkrajsie hory Europy?

21

11:59

aug

2011

Palo dakujeme za info ohladne vnucky Dorotky. Babka sa cini- vcera vysla na tritisicku a zvladla celodennu pyrenejsku turu po ladovcoch a retaziach. Palo posli babke…