175 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Francúzsko (10)
Francúzsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Francúzsko
Toto je zajazd buducnosti. Ochutnavka niekolkych pravy h sampusov, od znackovych z roku 2002 az po mensie rodinne firmy (Napoeon). Calvados, domaci cider, cerstve ustri…
Gratulujeme Lubosovi a vsetkym jeho spolupracovnikom. Lubosa sme spoznali na zajazde vo Francuzsku 2012 a videli sme na vlastne oci jeho talent. Zelame vela zdravia a…
Stvrty den na francuzskej riviere a uz sme toho zazili na tyzden, hlavne v meste ktore okupujeme uz druhy den-Marseille. Skupinky policajtov dohliadajuce na poriadok,…
Uz sme treti den v Parizi a okrem povinnych jazd akymi su Eiffelovka, Napoleonov vitazny obluk, bulvaru Champs Elysees a obrazarne v Louvri, sme toho postihali daleko…
10 dní sme doma,no zážitky v nás vrú..zastaviť sa v champagne bol aj kľudný oddychový deň,no šampus v kilometrových pivniciach Moet&Chandon nás osviežil v teplom dni…
Tak už aj ja som doma, prave som doletel z Nice. Buduci rok budeme mat v katalogu opat viac juznych krajim Europy. Francuzsko, Taliansko, Spanielsko, Portugalsko, Grecko…
Videli sme kus rôznorodého Francúzska, nadýchali atmosféru rôznych regiónov, v ktorých sme koštovali špeciality typické pre tú danú oblasť a postupne sa presúvali až sme…
Nice is nice, tvrdia Briti. Nissa bella, rozplyvaju sa Taliani. Cim som v Nice dlhsie, tym sa mi viac paci. Kolky krat som tu? A stale som nadseny. Stale sa tu ci v…
Pred prichodom na plaz sme dostali malu knizku. V nej boli casy prilivu na cely rok. Rano o 9.00 a vecer o 20.31. Vtedy priliv kulminuje a je mozne sa kupat. Ked pridete…
Uff narocne. Uff kraasne! Mali sme stastie na pocasie aj dnes. Splav rieky Tarn, obavanej zaplavovej rieky, prekonal ocakavania. Zvladol aj Jano, ktory nevie plavat...…
V tomto zajazde si kazdy najde nieco co ho zaujme. Je tu z kazdeho rozku trosku: mesta, mestecka, hory, voda. Aj gurmani si pridu na svoje. Mali sme ochutnavku praveho…
Palo dakujeme za info ohladne vnucky Dorotky. Babka sa cini- vcera vysla na tritisicku a zvladla celodennu pyrenejsku turu po ladovcoch a retaziach. Palo posli babke…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál
viac → -
3x naj Afriky
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -