168 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Francúzsko (12)
Francúzsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Francúzsko
Cau ziena, dufam cesta podla tvojich planov a mas kopu zazitkov. Tvojho Pissarra stale strazim, neboj... ale momentalne skor praktizujem - je suis sur territoire…
Dnes som sa velmi nevyspal, pocas noci ma budili prichadzajuce SMSky - ach jaj, casovy posun. Dakujem za vsetky blahozelania k meninam (ti prozretelnejsi pouzili email -…
Marecku, dufam ze si si aj teraz Thajsko uzil tak dobre ako s nami v nov/07 :-) ako tak citam, tak LA ma celkom talent na jazyky a nieco sa na neho ten minuly rok…
Dalsi karibsky ostrov, ktory je vsak rozdeleny medzi francuzov a holandanov, je to aj moja premiera v Holandsku. Zaspatych francuzov, vystriedali chrchlajuci holandania,…
tos kudriku uz si tri dni na ceste a zatial ziadne spravy od teba, to co ma byt?:) no len uzivaj dokial mozes. ja som vypadla na par dni do pariza, tiez sa nestazujem...…
.... v Karibiku na ostrove Guadelope, ktory patri francuzom a kde dokvitol francuzsky socializmus rozumej vsetko je zavrete a hlavne slovo maju odbory:) Ale dnes…
Bonjour, zdravim naposledy za celu "francuzsku" zostavu. Au soleil, napada ma ta znama pesnicka, melodicka oda na slnko .. Huraa, tak ono napokon predsa len vyslo. Sme…
Hlasim zdolane Pyreneje, bojujeme s pocasim, ktore nas tazko skusa, ale zvladame to, to slnko stopro coskoro vyjde !!!! Dnes rano, za preukazanu odvahu na ture, sa nam…
Rebonjour vsetkym prajem za Francuzov ! Prave sa "svatime" v Lourdach, pilne naberame liecivu vodu z pramenov v okoli katedral, aby sme vcerajsie ustrice, musle, a vobec…
Bonjour à tout le monde ! Posielam za vsetkych pozdrav domov od "Francuzov". Nasa cesta krajinou nielen umenia zit a gastronomie pokracuje. Po krasnej letnej nedeli,…
ahojte vospolok, vy este na puti na kubu, ja momentalne uz veselo srkam kavu v boulogne, predmesti pariza. este sa spamatavam z ranneho deja-vu ale som rada, ze sme sa…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -