91 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Fínsko (7)
Fínsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Fínsko
Zdravíme všetkých z Helsínk! KONEČNE sa v Škandinávii ochladilo! Po 2 mesiacoch je tu príjemných 20 a my sa l…
po kratšej odmlke sa znova ozýva posledná partia pútnikov zo zájazdu ShkandLa (Škandinávia, Laponsko)a hlásime,…
aj my už si užívame severskú zimu jak šľak, tiež nám to tu spadlo na mrazivých 23!!! už sme aj soba videli, aj sviatočné nedeľn…
aspoň dnes pre nás tu nachádzajúcich sa slovenských pútnikov za zimou. Už mi je trápne, o ničom inom nepíšem len…
práve sme v rovaniemi,prišli sme z rax-u to je super bufet ,vysvetlíme a doma.sme ok,penizky sa míňajú no nejak to uhráme,…
Už ničomu nerozumiem. Včera mi odmietali ľudia saunovať, že majú tepla po krk a chcú zimu. V jazere, do ktorého inak ľadovej vody skáčeme…
Chcem sa predovšetkým ospravedlniť všetkým klientom cestovnej kancelárie z Trnavy, ktorí získali dojem, že som ich…
Aj tu majú internet... Neuveriteľné. Takto teplo som tu ešte nikdy nemal. náš teplomer na autobuse ukazuje cez 30 stupňov a nevieme,…
A už zdravíme z fínskeho vnútrozemia. Tropické leto sadlo na celé Fínsko a my nevieme nájsť dosť veľký tieň, kde…
cafte naši rodkovia,vy už viete ktorí....čo nemáte počítače,už sme vám poslali tri maili a vy nič,inak je tu v pohode veď si pozrite…
Ten článok o zlodejoch som písal ja. Nebojíme sa konkurencie, tá nás skutočne núti sa zlepšovať. Myslíme tý…
Na celý tento týždeň predpovedali vo fínsku otrasné počasie. dnes malo v helsinkách liať a byť pod 20 stupňov... svieti slniečko a je…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
To najlepšie z Číny
viac → -
-
Čína, Tibet, Nepál, India
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -