55 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Dánsko (3)
Dánsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Dánsko
Zámok Kronborg je opevnený renesančný zámok v Dánsku. Niečo je zhnité v štáte dánskom… Nav…
ARoS Aarhus Kunstmuseum - s celkovým počtom vyše 20 000 metrov štvorcových na desiatich podlažiach; ide o jedno z najväčší…
Den Gamle By, v preklade staré mesto, je jedinečný skanzen v meste Aarhus, ktorý nás prevedie dánskou kultúrou a histó…
Aké by to bolo leto bez vody, či už doma na Slovensku alebo pri návšteve rozprávkového Dánska; každý rok sa teš…
Najnavštevovanejšia detská atrakcia Dánska, na ktorú sa tešia rovnako deti ako aj dospelí, nás víta s…
Návšteva rozprávkového Dánska sa nezaobíde bez všakovakých morských tvorov. Na našej ceste zav…
Už z diaľky nás víta maják, cestu lemujú rozsiahle pláže s bielym jemným pieskom, a my sa blížime na najsevernej&scaron…
Počas môjho pôsobenia v Kodani som mohol toto mesto nielen lepšie spoznať a vidieť, ale priblížiť sa aj krajine, kultúre a spoločnosti.…
O Kodani bolo písané už mnoho. Aj u nás vo fórach. Pred tým, ako som začal pracovať pre BUBO, žil som nejaký čas v Kodani. R…
Kodaň zaplavili hrejivé slnečné lúče a z chladnej škandinávskej metropoly vyhnali aj posledné závany zimy. Všetci…
Family zájazdy sú jednoducho nádherné. Pocit keď sa detí chce človek opýtať, ako sa im páčilo, no netreba žiadnych slov.…
Je tomu niekoľko hodín, čo nám prialo počasie a navštívili sme dánsky najstarší Legoland. Ten stojí v Billunde už…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -