91 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (6)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Na ľavej strane šoférujem dlho. Najradšej však v Škótsku. Vždy sa tam rád vraciam. Mám tu pár kamará…
Pobaltie je úžasná časť severnej Európy. Rovinatá, zelená a úrodná zem. Baltské more ponúka množstvo aktiv…
Pomaly sa stmievalo. Vracali sme sa do Simba lodge. V strede lúky na savane sa odrazu objavil gepard. Oprava, gepardica. Po nej jedna hlava, tretia hlava a siedma…
Aguas Calientes resp. Machu Picchu Pueblo. Maličké mestečko so železnicou, ktorá sem ročne dopraví nespočetné množstvo nadšencov…
O Kodani bolo písané už mnoho. Aj u nás vo fórach. Pred tým, ako som začal pracovať pre BUBO, žil som nejaký čas v Kodani. R…
Afrika je horúca zem. Ale v rovníkovej Afrike aj dosť leje. Prirodzene, musia prísť monzúny. Vyprahnutá zem musí piť. Mali sme…
Laponsko, zem Sámov. Neľútostná pustina a nedotknutá divočina so svojimi pravidlami prežitia. Množstvo ľudí by chcelo vidieť pol…
Krásne slnečné letné ráno, teplučko, viditeľnosť kam oko dovidí. Bezvetrie a dokonca málo muchničiek. Začiatok dňa ako stvoren…
Cez hmlu nie je vidieť. Džíp uháňa štrkovou cestou stále vyššie a vyššie. Červené blato s vodou stek…
Streetfood nie je na Zanzibare neznámym pojmom a možno vás to prekvapí, ale najobľúbenejším streetfoodom je zanzibarská…
Jedna z najznámejších skulptúr a pamiatok centra Reykjavíku. Island je zem ohňa, ľadu a vikingov. Tí sem zavítali na…
188 km² divočiny. Poviete si, „je to málo alebo veľa?“. Rezervácia Nakuru sa nachádza pred bránami mesta Nakuru v Keni. N…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -