396 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (13)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Pozehnana matka tereza? Matka Tereza z Kalkaty. Jej charita pohla svetom, 87 rocna, utla, malinka, ale srdcom obrovska zena, ktora v osemnastich rokoch opustila vlastnu…
Moze prehlusit ventilator procesora na pocitaci ventilatory v miestnosti? V Indii je vsetko mozne. Zvlast v kolonialnej Kalkate. Sedim si tu, doniesli mi caj (aj ked…
modry gin s prichutou pomaranca, v myslienkach spalovacie ghaty, budhisticke chramy stare takmer tisic rokov, miesta, po ktorych kracal princ Siddharta Gautama, ulicky,…
Tak takto indicka skupina tu este nebola. Okrem mna klienti co v Indii uz pracovali, co uz precestovali juh Indie, co tu posobili v minulych zivotoch, ale aj taki, co…
Zopar noviniek sa najde. Okrem smetneho kosa Vas vsak moze zaskocit aj taka rarita ako dvere, ktore maju z oboch stran napis PULL (cize TAHAT). To by som chcel vidiet,…
No pokial sa mne dostalo (24/10/2009), tak naposledy som videl MMSku z Afriky, na ktorej si usmiaty manzelsky par Krajcirikovcov pripijal s lokalnym kukuricnym…
hudobnik vedel, co robi, ked na pozidavku, ci by nam k veceri nezahral na harmoniu (http://kksongs.org/harmonium/harmonium.jpg) "Smoke on the Water" sa zaceril, a…
Vcerajsie lucenie s krajinou draka sa navonok obislo bez emocii. Ale pri veceri, po prelete do Kathmandu bolo citit, ze vnutri to tak nebolo. Je to obrovsky kontrast,…
Pozdravujem Mareka do Tibetu, z krajiny odkial nam sem do Bhutanu priniesol Guru Rimpoche semienko budhizmu. Dakujeme. Vidime sa v KTM? (dalsie hello Maci do Indie -…
Dnes by som najradšej nepísal ale poslal Vám fotografie. Jednoznačne najfotografickejší deň zájazdu. Najvyššie…
Hneď prvý večer v hlavnom meste Thimphu okolo náš prešiel kráľ. Silne stretnutie. Oblečený v bielom národnom kroji Gho,…
Krajina Hrmiaceho Draka, kam sa rocne dostane len par tisic turistov. My sme sa s nasou malou skupinkou, ktoru sme tento rok vypravili do tychto koncin zaradili dnes…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -