396 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (24)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

z extremu do extremu

10

07:59

máj

2008

USA Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Kubanski sprievodcovia vacsinou rozpravaju o tom, ako na Kube vsetko je a hlavne zadarmo, funguju odvetvia hospodarstva a kubansky lud dosahuje prvenstva od urovne…

La Ceiba

08

23:25

máj

2008

Kuba Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Poznavacia cast na Kube je za nami a tento o den predlzeny zajazd ma fakt na co spominat! Nekupali sme sa sice v Gange - srdecne blahozelam pionierke z Marekovej skupiny…

Bejucal

05

23:42

máj

2008

Trinidad, posledne z trojice miest ktorych historicke jadro je na zozname svetoveho dedicstva UNESCO. Pulzujuca Havana, cistucke Cienfuegos a kolonialna era…

Guaro

02

14:28

máj

2008

Narodny dennik Granma priniesol mnozstvo fotografii a podrobne zmapoval oslavy 1. Maja, a ja pri ranajkach skenujem, ci nas nevyfotili - v priamom prenose televizie sme…

Rosa Marina

02

01:55

máj

2008

Telo na telo a na hrudiach (lavy prsnik, konkretne) napis Jednota, Pevnost a Vitazstvo. Takto do modra odete strazili tok manifestujucich zenske prislusnicky…

Vodné skútre na Guadeloupe

27

15:56

apr

2008

Guadeloupe Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Raňajky si dávame len ľahké, kŕmiť rybičky sa nepatrí - vyrážame na dobrodružnú jazdu vodnými skútrami pohladíme…

nocne spravy

25

02:50

apr

2008

Francúzsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Dnes som sa velmi nevyspal, pocas noci ma budili prichadzajuce SMSky - ach jaj, casovy posun. Dakujem za vsetky blahozelania k meninam (ti prozretelnejsi pouzili email -…

Futbal a Kubuli na ostrove Dominika

22

23:41

apr

2008

Dominica Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

..nás dostala. Super, ťa atmosféra... Musí zažiť každý! Marek, berieš mi slová z úst, Dominika je krásna, takmer…

Kombinácia karibských ostrovov

22

04:35

apr

2008

Co sa stane, ked si skupina zaplati rumovy Open Bar pred vecerou a potom ma este cervene, ci ruzove vino k veceri? ...samozrejme, zacne spievat! Slovenske ludove zneli…

Kubánska Melena del Sur

31

01:35

mar

2008

Co to znamena na Kube? "Jazda" vo vynikajucom jazzovom podniku v Havane a potom jazda na hotel taxikom znacky Lada, kde citit benzin a vzadu vas sedi 5? Alebo prechadzka…

Kubánska La Jocuma

28

23:41

mar

2008

Ludia neskazeni (rozumej skazeni minimalne) komerciou, kde turista znamena zdroj penazi. Tu sa stylom "pod sem-vypi-zaplat-a rychlo chod,cakame dalsich" k vam nikto…

Oswaldo Sanchez

24

02:24

mar

2008

Keby krestanstvo vzniklo na Kube, tak nebo si predstavujeme belasomodre so ziarivo cervenymi anjelmi a namiesto Karibiku by bola velka vana s rumom. Do neba by sa dostal…