396 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (24)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Kubanski sprievodcovia vacsinou rozpravaju o tom, ako na Kube vsetko je a hlavne zadarmo, funguju odvetvia hospodarstva a kubansky lud dosahuje prvenstva od urovne…
Poznavacia cast na Kube je za nami a tento o den predlzeny zajazd ma fakt na co spominat! Nekupali sme sa sice v Gange - srdecne blahozelam pionierke z Marekovej skupiny…
Trinidad, posledne z trojice miest ktorych historicke jadro je na zozname svetoveho dedicstva UNESCO. Pulzujuca Havana, cistucke Cienfuegos a kolonialna era…
Narodny dennik Granma priniesol mnozstvo fotografii a podrobne zmapoval oslavy 1. Maja, a ja pri ranajkach skenujem, ci nas nevyfotili - v priamom prenose televizie sme…
Telo na telo a na hrudiach (lavy prsnik, konkretne) napis Jednota, Pevnost a Vitazstvo. Takto do modra odete strazili tok manifestujucich zenske prislusnicky…
Raňajky si dávame len ľahké, kŕmiť rybičky sa nepatrí - vyrážame na dobrodružnú jazdu vodnými skútrami pohladíme…
Dnes som sa velmi nevyspal, pocas noci ma budili prichadzajuce SMSky - ach jaj, casovy posun. Dakujem za vsetky blahozelania k meninam (ti prozretelnejsi pouzili email -…
..nás dostala. Super, ťa atmosféra... Musí zažiť každý! Marek, berieš mi slová z úst, Dominika je krásna, takmer…
Co sa stane, ked si skupina zaplati rumovy Open Bar pred vecerou a potom ma este cervene, ci ruzove vino k veceri? ...samozrejme, zacne spievat! Slovenske ludove zneli…
Co to znamena na Kube? "Jazda" vo vynikajucom jazzovom podniku v Havane a potom jazda na hotel taxikom znacky Lada, kde citit benzin a vzadu vas sedi 5? Alebo prechadzka…
Ludia neskazeni (rozumej skazeni minimalne) komerciou, kde turista znamena zdroj penazi. Tu sa stylom "pod sem-vypi-zaplat-a rychlo chod,cakame dalsich" k vam nikto…
Keby krestanstvo vzniklo na Kube, tak nebo si predstavujeme belasomodre so ziarivo cervenymi anjelmi a namiesto Karibiku by bola velka vana s rumom. Do neba by sa dostal…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-