396 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (25)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Guines

21

03:38

mar

2008

Kuba Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Stvrtok o stvrtej, pozdlz Maleconu zaparkovana kolona aut a nadherna, cela v k pleti kontrastnej bielej (mozu ist dve predlozky po sebe?) nevesta sa fotografuje so…

Gamarra

18

03:41

mar

2008

Hlavne mesto, docitate sa dvojmilionove, nas kubansky sprievodca uz tvrdi, ze aj pokojne troj... nas opat prichylilo. Hlasim skupina Kuba 14provincii pod mojim velenim…

Škótska vysočina

11

19:47

mar

2008

Škótsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Styri rocne obdobia v priebehu jedneho dna, tak aj taka dokaze byt Skotska Vysocina. Biela pani na hrade Levan nam dopriala pokojny spanok - nezjavila sa :-( (rano som…

Mumbai

04

18:31

feb

2008

India Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

V Indii maju vsetko. A ked je konkretne miesto kde, tak je to 16 milionovy Bombaj. Najvacsi namorny pristav subkontinentu, tovar z celeho sveta, financne centrum, ale aj…

Cidra

09

18:52

dec

2007

Kazda nasa sprava z Varadera hodnoti. Kde inym pobytovky zacinaju, nase zajazdy koncia. Dni oddychu na plazi, rekapitulacia toho co sme presli a zazili a ohovaranie…

Bermeja

07

00:27

dec

2007

Vyse 500 rokov stary kriz Kristofa Kolumba, 570 metrov vysoka stolova hora El Yunque, 8 rocny kubansky chlapec z plaze Maguana, ktory pred dvomi rokmi zdobil obalku…

Manuel Isla

02

01:27

dec

2007

Dovideli by sme na Jamajku, keby zem nebola gulata? Ak by to slo skrz zapadauce slnko, bez odvratenia pohladu, tak zrejme hej. Ale asi len so slnecnymi okuliarmi.…

Puerto Rico Libre

29

23:41

nov

2007

Vynechania nehodnu prirucku kazdeho cestovatela na Kubu, ktoru vydalo Slovenske pedagogicke nakladatelstvo v roku 1962 som si pribalil aj ja. Je to vrelo odporucana…

Batey San Gregorio

27

22:42

nov

2007

alebo Zvitazime! Vlast, alebo smrt! Sme neporazitelni. Nie som si isty, ci tieto hesla maju pozadovany efekt na obycajneho Kubanca, ale Slovaci sa na tom zabavaju,…

Camilo Cienfuagos Uno

23

22:56

nov

2007

Maly kubansky sofer nervozne prehadzuje sparatko z jedneho kutika ust do druheho, falosne popiskuje a zoxadu autobusu sa ozyva: "Poslite u sem! Poslite ju sem!" Kubanska…

Perico

16

16:29

nov

2007

Namiesto lode mame sice autobus, pusnym prachom su nase penazenky, ale bary a kaviarnicky berieme utokom, pekne po piratsky. Drancujeme zasoby rumu, miesane napoje…

El Coloso

14

14:27

nov

2007

Navrat na hotel neskory ale bujary. Ked na styri osoby pripada sedmicka trojrocneho Havana Club rumu, ani sa necudujem. Ale nebolo to len tym rumom. Kabaret Tropicana je…