396 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (25)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Stvrtok o stvrtej, pozdlz Maleconu zaparkovana kolona aut a nadherna, cela v k pleti kontrastnej bielej (mozu ist dve predlozky po sebe?) nevesta sa fotografuje so…
Hlavne mesto, docitate sa dvojmilionove, nas kubansky sprievodca uz tvrdi, ze aj pokojne troj... nas opat prichylilo. Hlasim skupina Kuba 14provincii pod mojim velenim…
Styri rocne obdobia v priebehu jedneho dna, tak aj taka dokaze byt Skotska Vysocina. Biela pani na hrade Levan nam dopriala pokojny spanok - nezjavila sa :-( (rano som…
V Indii maju vsetko. A ked je konkretne miesto kde, tak je to 16 milionovy Bombaj. Najvacsi namorny pristav subkontinentu, tovar z celeho sveta, financne centrum, ale aj…
Kazda nasa sprava z Varadera hodnoti. Kde inym pobytovky zacinaju, nase zajazdy koncia. Dni oddychu na plazi, rekapitulacia toho co sme presli a zazili a ohovaranie…
Vyse 500 rokov stary kriz Kristofa Kolumba, 570 metrov vysoka stolova hora El Yunque, 8 rocny kubansky chlapec z plaze Maguana, ktory pred dvomi rokmi zdobil obalku…
Dovideli by sme na Jamajku, keby zem nebola gulata? Ak by to slo skrz zapadauce slnko, bez odvratenia pohladu, tak zrejme hej. Ale asi len so slnecnymi okuliarmi.…
Vynechania nehodnu prirucku kazdeho cestovatela na Kubu, ktoru vydalo Slovenske pedagogicke nakladatelstvo v roku 1962 som si pribalil aj ja. Je to vrelo odporucana…
alebo Zvitazime! Vlast, alebo smrt! Sme neporazitelni. Nie som si isty, ci tieto hesla maju pozadovany efekt na obycajneho Kubanca, ale Slovaci sa na tom zabavaju,…
Maly kubansky sofer nervozne prehadzuje sparatko z jedneho kutika ust do druheho, falosne popiskuje a zoxadu autobusu sa ozyva: "Poslite u sem! Poslite ju sem!" Kubanska…
Namiesto lode mame sice autobus, pusnym prachom su nase penazenky, ale bary a kaviarnicky berieme utokom, pekne po piratsky. Drancujeme zasoby rumu, miesane napoje…
Navrat na hotel neskory ale bujary. Ked na styri osoby pripada sedmicka trojrocneho Havana Club rumu, ani sa necudujem. Ale nebolo to len tym rumom. Kabaret Tropicana je…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-