396 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (26)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Maxio Gomez

11

23:24

nov

2007

Kuba Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Naposledy som videl Martina v modrom BUBO tricku, ale podla vasich SMS co som dostal, tak v Bratislave sa obliekol do bieleho a na koni rovnakej farby aj pricvalal. Vraj…

Finca Catalina

11

23:18

nov

2007

Samozrejme, medzi zakladne frazy patri vediet sa pozdravit, co po Spanielsky zvladne kazdy priemerny Slovak: Hola! Ale ja som si zaumienil ist o uroven vyssie, skusim…

Jovelanos

11

15:24

nov

2007

Ja len dodam, ze Zuzka zabudla vo svojom zozname na cokoladove Kubanky ;)

Chaos/poriadok, stare/nove

02

22:58

nov

2007

India Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Chaos/poriadok, stare/nove, chudoba/luxus, zastarane/moderne. Rozlucili sme sa s mestom kontrastov a zbohom davame aj Indii. Ale len na chvilu, vratime sa sem z tepla…

Laaga chunari mein daag

01

20:42

nov

2007

Drama o dievcati z mesta Varanasi (hotovy dovolenkovy rezort), o ceste za lepsim zivotom a zarobkom v modernom Bombaji. Kolko stoji podpisanie pracovnej zmluvy?…

spravy z civilizacie

28

06:44

okt

2007

Varuna a Assi, to su dve riecky, ktore dali meno pre hinduistov nejsvatejsiemu miestu na nasej planete. Rezidencia samotneho Sivu, a okrem neho dalsich zopar 1.6 miliona…

Holy Cow :-o

24

17:33

okt

2007

Nepál Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Dilema dna: co sme mali vcera na veceru? Chutne to bolo, to uznal kazdy, ze take bufetove stoly boli dobrou volbou, lenze tabulka pod misou s masom hlasala bravcove,…

z Pokhary (India-Nepal)

23

18:56

okt

2007

Namaste! Andrea (NR), pozdrav odovzdam, ale aspon vidis, ze sme tak zaneprazdneni, ze ani spravu nemam cas kedy podat :) Dostali sme sa do Pokhary, mame za sebou…

rozlucka s Kathmandu (India-Nepal)

22

15:56

okt

2007

Uplynule dni su poznacene slavnostnou atmosferou - vrcholi 12dnovy festival Dasain, hinduisti sa stretavaju s rodinou, na celo si davaju tiku ( http://www.bubo.sk…

patricia>

17

18:32

okt

2007

ok, sme dohodnuti, najdem ta na hoteli, vyrazime na kolace!

Kathmandu daily news

15

09:33

okt

2007

Musim hrat solitaire, kym sa mi nacita stranka (minesweeper ma uz nebavi), dnes ta konektivita internetu je nejaka slimacia. Vcera cast skupiny trekerov z Dolneho…

nadherny slnecny den

12

17:13

okt

2007

Ludia sa mi tu budia v noci prelaknuti, kde maju trekove palicky, vstavame kvoli letu k Everestu o siestej a su v pohode, ze si mohli pospat, takmer celodenna prehliadka…