396 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (26)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Naposledy som videl Martina v modrom BUBO tricku, ale podla vasich SMS co som dostal, tak v Bratislave sa obliekol do bieleho a na koni rovnakej farby aj pricvalal. Vraj…
Samozrejme, medzi zakladne frazy patri vediet sa pozdravit, co po Spanielsky zvladne kazdy priemerny Slovak: Hola! Ale ja som si zaumienil ist o uroven vyssie, skusim…
Ja len dodam, ze Zuzka zabudla vo svojom zozname na cokoladove Kubanky ;)
Chaos/poriadok, stare/nove, chudoba/luxus, zastarane/moderne. Rozlucili sme sa s mestom kontrastov a zbohom davame aj Indii. Ale len na chvilu, vratime sa sem z tepla…
Drama o dievcati z mesta Varanasi (hotovy dovolenkovy rezort), o ceste za lepsim zivotom a zarobkom v modernom Bombaji. Kolko stoji podpisanie pracovnej zmluvy?…
Varuna a Assi, to su dve riecky, ktore dali meno pre hinduistov nejsvatejsiemu miestu na nasej planete. Rezidencia samotneho Sivu, a okrem neho dalsich zopar 1.6 miliona…
Dilema dna: co sme mali vcera na veceru? Chutne to bolo, to uznal kazdy, ze take bufetove stoly boli dobrou volbou, lenze tabulka pod misou s masom hlasala bravcove,…
Namaste! Andrea (NR), pozdrav odovzdam, ale aspon vidis, ze sme tak zaneprazdneni, ze ani spravu nemam cas kedy podat :) Dostali sme sa do Pokhary, mame za sebou…
Uplynule dni su poznacene slavnostnou atmosferou - vrcholi 12dnovy festival Dasain, hinduisti sa stretavaju s rodinou, na celo si davaju tiku ( http://www.bubo.sk…
ok, sme dohodnuti, najdem ta na hoteli, vyrazime na kolace!
Musim hrat solitaire, kym sa mi nacita stranka (minesweeper ma uz nebavi), dnes ta konektivita internetu je nejaka slimacia. Vcera cast skupiny trekerov z Dolneho…
Ludia sa mi tu budia v noci prelaknuti, kde maju trekove palicky, vstavame kvoli letu k Everestu o siestej a su v pohode, ze si mohli pospat, takmer celodenna prehliadka…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-