542 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (44)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Uppsala je študentským centrom celého Švédska a jednou z najdôležitejších európskych univerzít. Od…
Už ničomu nerozumiem. Včera mi odmietali ľudia saunovať, že majú tepla po krk a chcú zimu. V jazere, do ktorého inak ľadovej vody skáčeme…
Chcem sa predovšetkým ospravedlniť všetkým klientom cestovnej kancelárie z Trnavy, ktorí získali dojem, že som ich…
Aj tu majú internet... Neuveriteľné. Takto teplo som tu ešte nikdy nemal. náš teplomer na autobuse ukazuje cez 30 stupňov a nevieme,…
A už zdravíme z fínskeho vnútrozemia. Tropické leto sadlo na celé Fínsko a my nevieme nájsť dosť veľký tieň, kde…
Ten článok o zlodejoch som písal ja. Nebojíme sa konkurencie, tá nás skutočne núti sa zlepšovať. Myslíme tý…
Na celý tento týždeň predpovedali vo fínsku otrasné počasie. dnes malo v helsinkách liať a byť pod 20 stupňov... svieti slniečko a je…
Čaute všetci, včera sme absolvovali krásny trek okolo jazera Gjende v národnom parku Jotunheimen. Jazero má rozlohu 17 kilometrov &scaron…
Ľadovec Briksdalsbreen je zas o trochu menší ako minulý rok, nuž asi niečo na globálnom otepľovaní bude... Ide o severný jazyk…
Nájsť na nórskom vidieku internet je nemožné. preto som sa toľko neozýval. už nevieme čo z tepla robiť, cez 30 stupňov, teplejšie ako…
Nórsky kozí syr nie je ani kozí, ani syr a aj tak sú naň Nóri takí hrdí. Pravý kozí syr sa vyrába z…
Sme na ceste za Dedom Mrázom. vyliezlo nám slniečko,počúvame laponskú hudbu a beatles a tak. včera som si zaslapal 80 km na bicykli po f…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -