542 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (45)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Kuusamo, Ruka - centrum fínskych športov

09

17:42

júl

2003

Fínsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

A práve sme dorazili k polárnemu kruhu, do centra severovýchodného Fínska. Sme v Kuusamo, kde v celom veľkom regióne s rozlohou…

Dážď vo Fínsku

09

11:40

júl

2003

Zdravíme zo stredného Fínska. Nejako nám zapršalo, zažívame práve fínsky upršaný deň, ale v&scaron…

Kde sa žije najlepšie v Škandinávii

08

13:30

júl

2003

Práve som sa v internetovej kaviarni v Helsinkách (1 minúta stojí 7 korún, au) dočítal, že v Nórsku, na Islande a v …

Leto v Helsinkách

08

13:14

júl

2003

Prvá bubacka skupina sa motá po Helsinkách, je príjemne, okolo 20 stupňov, ideálne pre toto krásne mesto. Myslím, že…

V Tallinne

07

10:46

júl

2003

Estónsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Prechod Pobaltim mame uspesne za sebou a vytesievame sa z krasneho Tallinnu. Ako kazdy rok sme si stihli vychutnat nocnu Rigu, toto mesto je jednoducho skvele, europska…

Najväčšie stavenisko v Európe

26

13:19

jún

2003

Nemecko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Tak, nakoniec sme v Škandinávii stihli ešte jedného lososa, v skanzene v Lunde, v útulnom mestečku južného Švé…

Radnica v Oslo

24

17:03

jún

2003

Nórsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Tak zasa na internete, v internetovej kaviarni na námestí Fridtjofa Nansena, priamo oproti radnici Oslo. V nórskych horách je internet e…

Z Kuala Lumpur

30

11:30

mar

2003

Malajzia Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Tak a máme posledný presun našej cesty za sebou. Sme v Čínskej štvrti v Kuala Lumpur a už pre nás pripravujú hot pot, "č…

Prvá cesta do Buenos Aires

06

22:25

mar

2003

Argentína Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Zdravím z prípravnej cesty do Buenos Aires. Paľo, tesne sme sa minuli. Keď ste vy prilietali z Južnej Ameriky, ja som bol práve na ceste na letisko.…

Kreuzberg, Berlín

19

22:08

feb

2003

Nemecko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Berlín je fakt dobré a šialené mesto a najlepšie je v štvrti Kreuzberg. Na jednom rohu japonské sushi, na druhom indick…

z Koh Samui

23

06:01

jan

2003

Thajsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Dakujeme za tip!Prave sa nam konci pobyt na plazach Koh Samui a caka nas presun do "oplzleho" Bangkoku.Za dva rusne dni, ktore sme si na toto desatmilionove mesto…

Internet je skvela vec

16

17:57

jan

2003

Thajsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Internet je skvela vec.Sedim na plazi pri Andamanskom mori, srkam stavu z cerstveho ananasu a dohadujem sa s Andrejom, co treba este na novej stranke zmenit. Velmi ma…