542 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (45)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
A práve sme dorazili k polárnemu kruhu, do centra severovýchodného Fínska. Sme v Kuusamo, kde v celom veľkom regióne s rozlohou…
Zdravíme zo stredného Fínska. Nejako nám zapršalo, zažívame práve fínsky upršaný deň, ale v&scaron…
Práve som sa v internetovej kaviarni v Helsinkách (1 minúta stojí 7 korún, au) dočítal, že v Nórsku, na Islande a v …
Prvá bubacka skupina sa motá po Helsinkách, je príjemne, okolo 20 stupňov, ideálne pre toto krásne mesto. Myslím, že…
Prechod Pobaltim mame uspesne za sebou a vytesievame sa z krasneho Tallinnu. Ako kazdy rok sme si stihli vychutnat nocnu Rigu, toto mesto je jednoducho skvele, europska…
Tak, nakoniec sme v Škandinávii stihli ešte jedného lososa, v skanzene v Lunde, v útulnom mestečku južného Švé…
Tak zasa na internete, v internetovej kaviarni na námestí Fridtjofa Nansena, priamo oproti radnici Oslo. V nórskych horách je internet e…
Tak a máme posledný presun našej cesty za sebou. Sme v Čínskej štvrti v Kuala Lumpur a už pre nás pripravujú hot pot, "č…
Zdravím z prípravnej cesty do Buenos Aires. Paľo, tesne sme sa minuli. Keď ste vy prilietali z Južnej Ameriky, ja som bol práve na ceste na letisko.…
Berlín je fakt dobré a šialené mesto a najlepšie je v štvrti Kreuzberg. Na jednom rohu japonské sushi, na druhom indick…
Dakujeme za tip!Prave sa nam konci pobyt na plazach Koh Samui a caka nas presun do "oplzleho" Bangkoku.Za dva rusne dni, ktore sme si na toto desatmilionove mesto…
Internet je skvela vec.Sedim na plazi pri Andamanskom mori, srkam stavu z cerstveho ananasu a dohadujem sa s Andrejom, co treba este na novej stranke zmenit. Velmi ma…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -