1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (105)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Brodím sa v snehu v japonských horách. Sneží a nikde ani živáčika. Nedá sa sem prísť autom a tak sem nikto nechodí…
Takže už zo Sapporo, hlavného mesta druhého najväčšieho japonského ostrova. Dojem ako z Edmontonu kt by bol o 100 km bližšie k…
Už máme za sebou prvé sushi a lososa. Už máme za sebou prvé japonské nepochopenia..Ako by som ani neodišiel. Cítim sa tu…
Zdravim z Dubaja na svojej ceste na Hokaido. 5.5 hodiny a zmenil sa svet.. a o par hodin sa zmeni uplne. Tato planeta je naozaj fascinujuca. Emirates su kvalitnou…
Zdravíme z ďalšej firemnej cesty z Portugalska. Náš klient má práve konferenciu a tak máme chvíľočku čas. O…
Srdecny pozdrav zo slnkom zaliatej havany zasiela lubos zo zajazdu kuba 4.12.Zajtra ideme do Vinales. Kuba je neuveritena, stale je tu minimum turistov, socik, ale…
Ako videl Ľuboš Soul v roku 2005: Jedno z najväčších miest sveta s kontinuálnou 600 ročnou históriou. Seoul vidieť treba.…
Omedetoo! Všetko najlepšie k Tvojim dnešným narodeninám Pali. Prebookoval som si letenku na skôr aby som narodky stihol a tak na…
Bulguksa je najznámejšou pamiatkou Kórey, ide o budhistický chrám pod patronátom UNESCO kde sa nachádza 7 št…
Zdravím Surropakchiu a Puraccusurrapu /hmm Bratislavu/ aspoň takto nás vyslovujú Kórejci. O Žiline tu nikto nechyruje a nikto nevie že Kia…
Šťastne sme pristáli v Južnej Kórei, krajine známej kyslo-štipľavým kimchi, starou kultúrou, nádhernou prí…
Hlásim že všetci žijeme aj po večernej konzumácii FUGU a že obe skupiny odleteli bez problémov. Obeťou fugu sa stala na Ginze žena, v re…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
New York podľa BUBO
viac → -
Mexiko veľký okruh
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-