Na Hokaide sme jedli pol metrové dvojkilové kraby a surové čerstvé ryby. Tu zasa rezance -ramen, keďže Kyushu bolo vždy najbližšie veľkému kontinentu a vplyv {hlavne Číny} tu cítiť aj v strave. Uvoľnená atmosféra, fajn. U mňa zatiaľ Honshu jasné vyhráva. Blížia sa veľké japonské sviatky, všetky hotely sú vybookovane aj doprava, kvitnú sakury a otepľuje sa. Čakám na svoje skupiny a zdravím ostatných sprievodcov na Kubu do Macaa, Indie do Jordánska do Peru. Chcete ísť do Japonska aj Vy? NABUDÚCE, my už máme nateraz obidve skupiny vypredané. ンさあうぇ
Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
Tipy a zážitky - Japonsko
- Hrad v Osake
- 10 najväčších chýb, ktoré v Japonsku radšej nerobiť
- Šinzo Abe – vražda japonského premiéra
- Shinkansen - pýcha japonskej infraštruktúry
- Onsen - tradičné japonské kúpele
- Hirošima - spomienka na Sadako Sasaki
- Japonsko - na deň Tokijčanom
- Japonsko - tajomstvá ostrova Miyajima
- Plastové jedlo v Japonsku
- Japonský Kiyomizu-Dera konečne zrekoštruovaný
- Japonsko - vlak ktorý rozváža sushi
- Saké - výroba tradičného japonského nápoja
- (Naša) posledná večera v Japonsku
- Ako chutí Japonsko?
- Shinsekai - v uličkách historickej Osaky
- Akvárium v Osake
- Japonsko - kde je najlepšia gyoza?
- Najfotografovanejšia pamiatka Japonska
- Kjótska hlavná stanica - mesto v meste
- Kobe - najlepšie steaky na svete?