1369 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (88)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Marathon v New Yorku /prve spravy

07

22:10

nov

2010

USA Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Este smradlavy s cislom na tricku so slovenskym znakom a s medailou na krku podavam prvu spravu. Kamarati ktori boli v dalsich vlnach este bezia.. Rano bola strasna zima…

DNES je ten DEN

07

10:50

nov

2010

Je 4:38 rano. Dnes v noci sa v New Yorku menil cas ale aj tak... Vonku su 3 stupne, ja mam na sebe bezecke trenirky, tricko ma dlhe rukavy a na tom dres SR. No a na tom…

Maraton v NYC

05

13:11

nov

2010

Haloo, salam, namaste. Pre slovenske media salama a namasle... Zdravim Vas uz z New Yorku z nasho Bubackeho hotela.Uz v Londyne ma oslovil pan v obleku. Hej, ides na…

Priprava katalogu 2011

16

21:53

okt

2010

Aj ja vsetkych zdravim do sireho sveta aj neunavneho Georgea aj Lojza do Mexika aj Mata kt som sa nedovolal do Namibie (zly signal). Moji rodicia sa prave vratili z New…

Aljaske versus Korejske speciality a prvy New York

20

15:31

sep

2010

Sasa. Tak aj Ty si uz clenkou spolu so mnou? Ja som si Sourtoe coctail v Dawson city vychutnal a ten zhnity prst mrtveho zlatokopa som vycmulal. A som clenom! Musim…

DPRK

13

17:08

sep

2010

Čína Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Uz na letisku v Pekingu posielam spravu z cinskeho iPadu. V Korei je zákaz internetu okrem inych zakazov. Bolo ovela lepsie nez som predkladal a takto vyzera uspesna…

Odlet do Severnej Kórei

02

03:58

sep

2010

Severná Kórea (KĽDR) Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Dnes s partiou 9 Bubákov odlietam do Severnej Kórei. Vstal som pred treťou a to som ešte po polnoci čítal životopis Kim Ir Sena. Teda zrejme…

Kedy je najlepšia sezóna?

27

13:32

aug

2010

Vacsina nasich zájazdov je v TOP sezóne. Bhután, Tibet, Vietnam - Laos- Kambodža, Thajsko, Peru ... Kuba je podľa tabuliek ideálna od polovice októbra do polovice apríla…

Kasmir - Ladakh

13

11:46

aug

2010

Evi zdravim do Jordanska. Obaja sme zaplavy v tejto oblasti zazili. Padnute mosty, nepriechodne cesty, snezenie v prvy septembrovy tyzden.. Keby sme si kamene z cesty…

zajazd Provance a Korzika

09

19:50

aug

2010

Francúzsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Provensalsko - Korzika je jeden genialny zajazd. Klobuk dole pred jeho tvorcom JUDr. Danielom Belanskym. Uz je to 18 rokov ..a stale uzasne. Sme unaveni ale nadseni.…

Slovensko - Taliansko

24

19:06

jún

2010

Teraz skoncil zapas a ja som sa vratil do kancelarie riesit veci. Chalani neuveritelne ste povzbudzovali! Pozeral som zapas v preplnenom divadle Arena na velkej…

Afrika a Kuba v lete

13

22:03

jún

2010

Afrika je kontinent, ktoremu som prišiel na chuť ako poslednému. Vo februári a marci 2000 som s BUBO klientami= kamarátmi prešiel "Expedíciu Kalahari" a posledné roky…