1372 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (88)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Ahoj, salám. Dnes sneh, včera ešte +39 stupňov. Práve sme doleteli z Chadu kde sme prekrižovali BET a hlavne pusť Ennedi. Všetci sme živ…
Najväčšie mesto severu. Faya-Largeau bolo hlavným mestom regiónu Bourkou-Ennedi-Tibesti. Teraz sa nachádza v regióne Borkou, ktor…
Moj prvy prispevok z iPadu. Nebol som tu iba den a uz je tu tolko prispevkov. Vcera sme teda dobehli maraton ktory o sebe hovori ze je najvacsi na svete a ze je…
Este smradlavy s cislom na tricku so slovenskym znakom a s medailou na krku podavam prvu spravu. Kamarati ktori boli v dalsich vlnach este bezia.. Rano bola strasna zima…
Je 4:38 rano. Dnes v noci sa v New Yorku menil cas ale aj tak... Vonku su 3 stupne, ja mam na sebe bezecke trenirky, tricko ma dlhe rukavy a na tom dres SR. No a na tom…
Haloo, salam, namaste. Pre slovenske media salama a namasle... Zdravim Vas uz z New Yorku z nasho Bubackeho hotela.Uz v Londyne ma oslovil pan v obleku. Hej, ides na…
Aj ja vsetkych zdravim do sireho sveta aj neunavneho Georgea aj Lojza do Mexika aj Mata kt som sa nedovolal do Namibie (zly signal). Moji rodicia sa prave vratili z New…
Sasa. Tak aj Ty si uz clenkou spolu so mnou? Ja som si Sourtoe coctail v Dawson city vychutnal a ten zhnity prst mrtveho zlatokopa som vycmulal. A som clenom! Musim…
Uz na letisku v Pekingu posielam spravu z cinskeho iPadu. V Korei je zákaz internetu okrem inych zakazov. Bolo ovela lepsie nez som predkladal a takto vyzera uspesna…
Dnes s partiou 9 Bubákov odlietam do Severnej Kórei. Vstal som pred treťou a to som ešte po polnoci čítal životopis Kim Ir Sena. Teda zrejme…
Vacsina nasich zájazdov je v TOP sezóne. Bhután, Tibet, Vietnam - Laos- Kambodža, Thajsko, Peru ... Kuba je podľa tabuliek ideálna od polovice októbra do polovice apríla…
Evi zdravim do Jordanska. Obaja sme zaplavy v tejto oblasti zazili. Padnute mosty, nepriechodne cesty, snezenie v prvy septembrovy tyzden.. Keby sme si kamene z cesty…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -