Jednoduché jedlo z Toga, ktoré treba ochutnať sú krevety s paprikou pokrájanou na pásiky - tradične všetky tri farby - žltá, červená aj zelená. Jedlo sa dochucuje zázvorom, cesnakom a cibuľkou, a to buď formou, že sa pokrájajú alebo zmiešajú na pyré, ktorému sa hovorí n´toutou. Všetko sa spolu varí, kým nie sú krevety hotové. Môžete ich jesť ako predjedlo, alebo ako ľahké hlavné jedlo a BUBO k nemu odporúča batatové hranolky.
Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
Tipy a zážitky - Togo
- Gurmánske zážitky - Gboma Dessi
- Lomè, Togoville - objavujeme Togo
- Celestiánska cirkev, Tata Somba
- Kmene Afriky: Ewe v Togu
- Agbodrafo, Togoville a Aného
- Fazao Malfakassa, Keran a Fosse aux Lions - národné parky Toga
- Tip na hotel - 2 Fevrier, Lome
- Najlepšie bary v Lome
- Počasie v Togo
- Tip na hotel Sarakawa 4*
- Koutammakou, svetové dedičstvo UNESCO v Togu