125 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Malajzia (10)

Malajzia - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Malajzia

Posledný deň v Kuala Lumpur

13

08:25

mar

2004

Malajzia Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Už sa nám to skrátilo úplne, takže dnes letíme do Ammánu, kde nás čaká príjemných 14°C, ideá…

Kľukaté cesty v Kuala Lumpur

12

14:15

mar

2004

Ten čas sa tak rýchlo blíži, akurát popíjame v čínskej štvrti pivko na ulici a plánujeme, že ak prídeme na…

Pre Mirku z Malajzie

12

14:05

mar

2004

Čau, Mirka, tento zájazd nejde do Chiang Mai, ale z Bangkoku do KL, takže ten trek je na Krabi, ale spomínam si na ten nás a myslím, že naňho…

Posielam všetkým pozdravy z Malajzie

21

05:10

nov

2003

Hlási sa Milan, stojím pod najvyššími dvojičkami na svete v Kuala Lumpur v Malajzii a chystám sa na odlet domov. Chcel by som…

Posledný krát z Bornea

15

09:46

nov

2003

Čaute všetci v BUBO. Treky na Borneu patria medzi extrémne zážitkové. Konečne mám plánovanú trasu po Borneu prejden…

Ako sme objavovali Borneo

14

04:18

nov

2003

Ako som strávil som noc medzi domorodcami z kmeňa Iban v longouse na Borneu? Je to naozaj zážitok a v Kapite som ako jediný beloch atrakcia. Veď…

Späť po výstupe na Mt. Kinabalu

11

09:15

nov

2003

Mt. Kinabalu je najväčší vrch na Borneu a my v BUBO sme na ňom boli. Ledva som teraz vyšiel na prvé poschodie na Internet...:( Mt.…

Odozvy z Bornea

09

05:16

nov

2003

Good news BUBO. Pripraveným štastie praje a pre našu skupinu v Malajzii to platí o to viac. Keď je šťastie unavené sadne si aj…

Moji spolucestujúci po Thajsku a Malajzii

08

15:38

nov

2003

Čaute BUBO cestovatelia zo zájazdu Thajsko, Malajzia. Ozvite sa, ako ste prišli domov, budem cakat na adrese [email protected] Heslo: Kto sa neozve…

Záver zájazdu a domov z Malajzie...

08

15:30

nov

2003

Ľudia už sedia v lietadle domov z Malajzie, niektorí sú už v Hongkongu a ja tu sedím a čakám na moje lietadlo na Borneo. Tento exotický…

Konečne Malajzia

07

13:07

nov

2003

Presuny z Aonangu do Kuala Lumpor patria medzi najdlhšie na celom našom BUBO zájazde Thajsko, Malajzia, Singapur. Z Aonangu nás zobral veľk…

Pozdravy domov z Malajzie

04

14:29

sep

2003

Ahoj oči, som v poriadku, už naspäť z Langkawi - raj na zemi. Teraz som Kuala Lumpur a čakám na lietadlo, už len dva lety a konečne si dám vytú…

Barbora Fórum