125 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Malajzia (10)
Malajzia - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Malajzia
Už sa nám to skrátilo úplne, takže dnes letíme do Ammánu, kde nás čaká príjemných 14°C, ideá…
Ten čas sa tak rýchlo blíži, akurát popíjame v čínskej štvrti pivko na ulici a plánujeme, že ak prídeme na…
Čau, Mirka, tento zájazd nejde do Chiang Mai, ale z Bangkoku do KL, takže ten trek je na Krabi, ale spomínam si na ten nás a myslím, že naňho…
Hlási sa Milan, stojím pod najvyššími dvojičkami na svete v Kuala Lumpur v Malajzii a chystám sa na odlet domov. Chcel by som…
Čaute všetci v BUBO. Treky na Borneu patria medzi extrémne zážitkové. Konečne mám plánovanú trasu po Borneu prejden…
Ako som strávil som noc medzi domorodcami z kmeňa Iban v longouse na Borneu? Je to naozaj zážitok a v Kapite som ako jediný beloch atrakcia. Veď…
Mt. Kinabalu je najväčší vrch na Borneu a my v BUBO sme na ňom boli. Ledva som teraz vyšiel na prvé poschodie na Internet...:( Mt.…
Good news BUBO. Pripraveným štastie praje a pre našu skupinu v Malajzii to platí o to viac. Keď je šťastie unavené sadne si aj…
Čaute BUBO cestovatelia zo zájazdu Thajsko, Malajzia. Ozvite sa, ako ste prišli domov, budem cakat na adrese [email protected] Heslo: Kto sa neozve…
Ľudia už sedia v lietadle domov z Malajzie, niektorí sú už v Hongkongu a ja tu sedím a čakám na moje lietadlo na Borneo. Tento exotický…
Presuny z Aonangu do Kuala Lumpor patria medzi najdlhšie na celom našom BUBO zájazde Thajsko, Malajzia, Singapur. Z Aonangu nás zobral veľk…
Ahoj oči, som v poriadku, už naspäť z Langkawi - raj na zemi. Teraz som Kuala Lumpur a čakám na lietadlo, už len dva lety a konečne si dám vytú…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -