129 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Malajzia (10)
Malajzia - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Malajzia
Ahojte všetci doma :) Ako som už avizoval, do Singapuru bola cesta v pohode a platí to až doteraz. Zatiaľ nebolo kedy oddychovať, lebo hneď po prí…
Zdravím celú moju BUBO skupinu niekde ani poriadne neviem kde. V každom prípade na raňajkách v malajských aerolinkách na ceste…
..nevedel som vtedy ešte kto bude prezidentom, ale vedel som že už jedného máme. to bola tá zlá. dobrá bola, že som ráno…
Tak a pekne v pohode sme sa presunuli do Malajzie, na ostrov Penang. Každý po ceste otváral oči nad upravenosťou malajských diaľnic. Teraz sme na…
Už sa nám to skrátilo úplne, takže dnes letíme do Ammánu, kde nás čaká príjemných 14°C, ideá…
Ten čas sa tak rýchlo blíži, akurát popíjame v čínskej štvrti pivko na ulici a plánujeme, že ak prídeme na…
Čau, Mirka, tento zájazd nejde do Chiang Mai, ale z Bangkoku do KL, takže ten trek je na Krabi, ale spomínam si na ten nás a myslím, že naňho…
Hlási sa Milan, stojím pod najvyššími dvojičkami na svete v Kuala Lumpur v Malajzii a chystám sa na odlet domov. Chcel by som…
Čaute všetci v BUBO. Treky na Borneu patria medzi extrémne zážitkové. Konečne mám plánovanú trasu po Borneu prejden…
Ako som strávil som noc medzi domorodcami z kmeňa Iban v longouse na Borneu? Je to naozaj zážitok a v Kapite som ako jediný beloch atrakcia. Veď…
Mt. Kinabalu je najväčší vrch na Borneu a my v BUBO sme na ňom boli. Ledva som teraz vyšiel na prvé poschodie na Internet...:( Mt.…
Good news BUBO. Pripraveným štastie praje a pre našu skupinu v Malajzii to platí o to viac. Keď je šťastie unavené sadne si aj…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -