131 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Jordánsko (11)
Jordánsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Jordánsko
Mrtve more ma naozaj ozdravne ucinky. Vsetci sme omladli este viac skrasneli:) Vyliezli sme na horu Nebo, kde Mojzis uvidel zem zasnubenu ale nebolo mu sudene tam dojst,…
Maros, ty si nasiel kokosove rolky? Tak ked pridem domov tak ideme nakupit za cely balik a prejeme sa ako tie prasiatka a budeme to zapijat dakym vinkom OK? Dary budu
Zdravime vsetkych, z Petry, najvacsej atrakcie Jordanska. Ani ta sa vsak nevyrovnala vcerajsej noci ked Chelsea postupila do semifinale. Teraz mame dva dni volno a prave…
Jordansko to nie je len skalne mesto petra vynimocny ludia dobre jedlo ale aj Cervene more, ktore sme si dnes isli pozriet s Tomasom. Ked sa ponorite do tohto cisteho…
Dnes sa nam s Martinom podarilo vstat az o 11.00. takto dlho sme si uz isty cas nepospali. Vecer sme mali genialny turecky kupel, vodnu fajku a caj. Uz dlho som nebol…
V Jordansku je skvele pocasie miernych 32 stupnov a popritom sme obdivovali stale uzasne skalne mesto Petra a nakoniec povozili po pusti Wadi Rum. Jozo, nech ti vyjde…
Vcera v noci sa pri Mrtvom mori diali nevidane veci. Sodoma a Gomora, ktore su kusok odtialto zbledli zavistou a vynorili sa. Ja som len cakal, kedy to udrie do nasho…
Tak opat som sa pridal k enklave bubackych sprievodcov v zahranici. Vcera som o 45 minut skor ako bolo planovane doletel do Ammanu a zbehol do najnizsie polozeneho…
Po vylete na `dzipoch` do jordanskej puste Wadi Rum sme dorazili na najjuznejsi bod nasho zajazdu - do rozpalenej Aqaby. Je tu asi 40 stupnov, minimum tiena, zato vyhlad…
Tretia skupina z Indie mala v Ladakhu narocnejsi program. Trekking cez 5000cove sedlo a pod. To chcelo relax a tak sme sa zastavili na jeden den pri Mrtvom mori. Tomas…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Repatriačný let z Male
viac → -
Repatriačný let z Colomba
viac → -
USA - západ
viac → -
-
Mexiko veľký okruh
viac → -