219 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Indonézia (10)
Indonézia - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Indonézia
Po Malajzii a modernom Singapure sme pokračovali na Bali. Malý indonézsky ostrov so svetovým menom. Ostrov Bohov. Raj na zemi. Dovolenková…
Skupinka z Inonézie už šťastne docestovala domov, ale ešte predtým sa stihli poriadne zapotiť pri výstupe na sopku Rinjani. Nach…
Chcem poďakovať Jožkovi Harvankovi, s ktorým sa mi podarilo byť uz druhýkrát na zájazde za skvele zvládnutý zájazd/exped…
Nie je tomu ani mesiac spat co Indonezia oslavila velky sviatok. 17.8.1945 bola vyhlasena nezavislost krajiny. Doteraz najvacsi statny sviatok v tejto krajine. O to viac…
V nedeľu sme sa vrátili z dovolenky. Nádherná krajina, príjemní ľudia, počasie vyšlo na výbornú. K tejto kombin…
Expedíciu po Sumatre, Jáve a Bali nemožno opísať, to proste treba zažiť! Pre mňa to bola po komfortných zájazdoch prvá exped…
Je to už viac ako týždeň odkedy som sa vrátila z mojej prvej expedície, a preto trochu obávanej. Ale vďaka profesionalite obalenej v…
Jáva je ostrov s mnohými prívlastkami a určite to nie je len najľudnatejší ostrov Indonézie, ale ponúka množsto ďal…
Práve sme sa vrátili plný zážitkov z expedičného zájazdu Sumatra, Jáva, Bali. Boli to cestovateľsky dosť náročn…
Chceli by ste krmit orangutana? Dotknut sa jeho jemnych neznych ruciciek a ako vam zoberie banan a potom co najrychlejsie odbehne do korun stromov? Chceli by ste sa…
Labuan Bajo, zapadny Flores pred 10 dnami. Stretli sme sa 2 partie. Prva, sprevadzana Jozom Harvankom a v nej napriklad aj Peter Hamor, znamy horolezec. Druhu partiu…
17 august, statny sviatok Indonezie resp nezavislosti od Holandska. Rano sa zaspievala hymna, zatvorili sa obchody, vyvesili vlajky, zapli televize, pozrel prejav…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -