224 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Indonézia (10)
Indonézia - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Indonézia
Je polnoc a bežní ľudia idú spať. My v BUBO máme ale plán lepší. Čo tak urobiť o takomto čase check out na hoteli a …
Ostrov Komodo v Indonézii láka každého dobrodruha a milovníka skutotočnej exotiky. Je to jedno z posledných miest na…
Je čas na kávu a preto sa presúvame na kávovú plantáž. Kávu sme už ráno pili, ale okrem toho, že si tu ukážeme…
Opustili sme krásnu Yogyakartu a smerujeme na vrchol sopky Bromo v Národnom parku Bromo-Tengger-Semeru. Čakala nás dlhá cesta. Okolo…
Niekoľko storočí zasypaný popolom z neďalekej sopky, pohltený bujnou džungľou, poškodený zemetrasením, nezničil ho ani bombov…
Po Malajzii a modernom Singapure sme pokračovali na Bali. Malý indonézsky ostrov so svetovým menom. Ostrov Bohov. Raj na zemi. Dovolenková…
Skupinka z Inonézie už šťastne docestovala domov, ale ešte predtým sa stihli poriadne zapotiť pri výstupe na sopku Rinjani. Nach…
Chcem poďakovať Jožkovi Harvankovi, s ktorým sa mi podarilo byť uz druhýkrát na zájazde za skvele zvládnutý zájazd/exped…
Nie je tomu ani mesiac spat co Indonezia oslavila velky sviatok. 17.8.1945 bola vyhlasena nezavislost krajiny. Doteraz najvacsi statny sviatok v tejto krajine. O to viac…
V nedeľu sme sa vrátili z dovolenky. Nádherná krajina, príjemní ľudia, počasie vyšlo na výbornú. K tejto kombin…
Expedíciu po Sumatre, Jáve a Bali nemožno opísať, to proste treba zažiť! Pre mňa to bola po komfortných zájazdoch prvá exped…
Je to už viac ako týždeň odkedy som sa vrátila z mojej prvej expedície, a preto trochu obávanej. Ale vďaka profesionalite obalenej v…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -