628 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (29)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Pozehnana matka tereza? Matka Tereza z Kalkaty. Jej charita pohla svetom, 87 rocna, utla, malinka, ale srdcom obrovska zena, ktora v osemnastich rokoch opustila vlastnu…
Moze prehlusit ventilator procesora na pocitaci ventilatory v miestnosti? V Indii je vsetko mozne. Zvlast v kolonialnej Kalkate. Sedim si tu, doniesli mi caj (aj ked…
modry gin s prichutou pomaranca, v myslienkach spalovacie ghaty, budhisticke chramy stare takmer tisic rokov, miesta, po ktorych kracal princ Siddharta Gautama, ulicky,…
Tak takto indicka skupina tu este nebola. Okrem mna klienti co v Indii uz pracovali, co uz precestovali juh Indie, co tu posobili v minulych zivotoch, ale aj taki, co…
Zopar noviniek sa najde. Okrem smetneho kosa Vas vsak moze zaskocit aj taka rarita ako dvere, ktore maju z oboch stran napis PULL (cize TAHAT). To by som chcel vidiet,…
No pokial sa mne dostalo (24/10/2009), tak naposledy som videl MMSku z Afriky, na ktorej si usmiaty manzelsky par Krajcirikovcov pripijal s lokalnym kukuricnym…
Najlepsie latky su z Benares, to vam povie kazda indicka zena. Najlepsie skoly na sanskrit su tiez tam, spytajte sa Indov. Odkial su najvacsi silaci, ktori trenuju…
hudobnik vedel, co robi, ked na pozidavku, ci by nam k veceri nezahral na harmoniu (http://kksongs.org/harmonium/harmonium.jpg) "Smoke on the Water" sa zaceril, a…
No problem, no problem my fiend... krici na mna taxikar i ked este ani poriadne nevie kam idem. Povedal som si ze skusim malu roztopas s nim. Chcem ist do Bratislavy,…
Cestovali ste uz po indickych dialniciach? Kolko by Vam zobral usek 225 km na slovensku? Ze vraj iba 3 hodiny? V Indii aj 6. Aj India ma svoje dialnice a nie hocijake.…
Klastor cervenych ciapok Rumtek - udajne najbohatsi budhisticky klastor v Indii. Exilove sidlo vrchneho predstavitela radu Kagyukpa. Adeptov na pokracovatela linie (17.…
Videli ste uz niekedy ako ma indicky vojak kalasnikov uzamknuty retazou okolo svojho pasu a medzi spustou a tetazou a zamka? Ze si vymyslam Ved pockajte na fotografie...…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -