613 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (31)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Zivi, zdravi, unaveni. Napisem Vam viac, ked sa presunieme po strane zlateho trojuholnika do Dilli. Inida ako vzdy prekvapuje a zazili sme nevidane. Sme OK, v Agre,…
Vsetky skupiny smerujuce do najvacsej demokracie na svete - 61-rocnej Indie doteraz zvladli absorbovat neustaly ruch, jej prirodzene vone (vone, nie zapachy! Prejdite sa…
Blizi sa zaver, oprasime zo seba prach Ladackych himlaji, ruzovu farbu jaipurskych fasad, ocistime tenisky od posvatnych kravskych produktov, pustime soundtrack z filmu…
Zisli sme sa postupne. Vsetci vsak plni energie (po sprche, niektori si dali dvakrat!) je vsetko opat uzasne. Tak sme sa aklimatizovali, ze som sa dozvedel npr. "Ja som…
No ahojte Janka a spol, Sulo a spol a aj ostatni. Mame sa tu stale uzasne, mne chripka ustala, Bubinke zacala, ale ja som zasa chytil prvykrat v zivote herpes... napriek…
Ahojiii, ostro sledujeme vsetky vase kroky. Sme radi, ze ste radi, aj ked neviem ci sa vam hlavy tocia z vysky alebo whisky. Ale to je aj tak jedno. Mata asi si…
Ahojcek cestovatelia Matka a Risko aj vsetci ostatni z expedicie! :) Som velmi rada, ze ste sa ozvali, aspon mozem teraz posuvat informacie, ze ste v poriadku a hlavne…
Cauko Jojo a vsetci ostatni, posielame pozdrav z Lehu, kde sme ostali o nieco dlhsie, nakolko Risiak sa na cestu po chripocke malickej necitil - teda zaplatili sme si…
Ahojcek Matka a Risko! :) Neozvali ste sa, tak mne teda neda, ozvem sa ja. :) Precitala som vsetky prispevky od Georga z BUBO, je to super adrenalinove. :) Dufam, ze…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál
viac → -
3x naj Afriky
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -