628 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (37)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Stvrtok, rano 08.00 miestneho casu, Agra. Mesto novodobeho divu sveta, mesto kde (v opare smogu (alebo rannej hmly?) stoji perla Indie - Taj Mahal. Na hoteli sa nam…
Vytuzenej Indie sme sa dockali! Po prechode Nepalsko-Indickych hranic sme sa na zvysok dna zucastnili majstrovstiev subkontinentu v trubeni, a cudujte sa, vyhral to…
Yulej, Namaste, Caute vsetci doma i vo svete, tak vcera vecer sa skoncil mensi trek po okoli udolia rieky Parvati a Beas, a ja mam zazitkov ako keby som tam bola 2…
S mensimi problemami, ale predsa sme precestovali Jaipur a Agru! Stihli sme vsetko, mali sme krasne posledne dni, dokonca aj na Taj Mahale. Rozluckovy vecierok pri…
Caute vsetci...tak sme dali sutaz, ze kto bude v Delhi skor, ci letiaci klienti z Lehu, alebo zbytok z Manali busom...a hadajte kto vyharl...? No my, co sme dosli busom,…
Caute vsetci, bola to nadherna aj ked dlha cesta...okrem toho, ze sme par hodin v noci trcali na uzkej ceste v Himalajach, lebo sa pred nami pokazilo auto, teda bolo…
Caute vsetci doma aj na cestach! Dnes je v lehu nadherny slnecny den. Vacsina zajazdu stihla rannu modlitbu v Tiksee Gonpa a dokonca tam boli dnes v ramci festivalu aj…
Ani neviem, kde zacat, tolko sme toho zase prezili odvtedy, co som naposledy pisala...prvy krat sme nemali na ceste medzi Shrinagarom a Lehom defekt a ani ine zdrzanie,…
Caute vsetci, co cakate na spravu z nasho zajazdu. Uspesne sme doodychovali v Shrinagare a vydali sme sa na cestu do Himalaji. Sonamarg bola nasa prva zastavka vo vyske…
Vsetkym pribuznym davam na znamost, ze vsetci stastne doleteli, perfektne zvladli chaos Delhi, spinu a pachy, Sikhsky chram v Amritsare aj s fantastickym jedlom v…
O siestej rano sme dnes uz obdivovali dokonaly div novodobeho sveta, Taj Mahal. Pri freshlimesode rozmyslame nad tym ci sa nam viac pacila Potala ci Fatehpur Sikri, ci…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -