613 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (39)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Je tu krasne. Tu sa nepracuje nikdy. Predvcerom Diwali, vcera Kali pudza a dnes oslavuju moslimi koniec Ramadanu. Ak o tychto sviatkoch neviete prejdete pomimo. Ak viete…
Je to proste krasa. Pred 5 minatami pred nasim hotelom sprievod 30 mladikov v tranze tancuje a bubnuje a spieva. Slusni postarsi ludia hadzu na polonahu bohynu Durgu…
Ahoj Evi, uz sme naspat z Arunachalu v civilizacii. V civilizacii na mna hned na uvod spadol potkan (na WC v restauracii). Incredible India :) Maj sa pekne, see you in…
- okrem nasej skupiny je tu vsetko tehotne, inclusive zvierat - napis nad dverami: Cleanliness is near to godliness. kos sme nenasli, takze smeti svistia von oknom -…
- okrem nasej skupiny je tu vsetko tehotne, inclusive zvierat - napis nad dverami: Cleanliness is near to godliness. kos sme nenasli, takze smeti svistia von oknom -…
Z Himlaji sme sa spustili opat do doliny. Mnisi nam hore v gompe spravili krasnu rozlucku. Dnes sme najprv vychutnavali pohlad na Brahmaputru z miesta bitky Hari-Hara…
Super. Dievcata situaciu trefne hodnotia. Ked som teraz prisiel do internet cafe zistujem ze ich fotografia je ako tapeta na vsetkych obrazovkach. To tiez vystihuje…
- naftalin uber alles - na Andrejku sa prisiel pozriet na zachode pavuk velkosti cca 10 x 10 cm. odfoteny. domorodci ho defenestrovali. - dostupne mapy su znacne…
D -domorodec. J-ja. D: Preco ste sem prisli? J: Sme turisti D: Aha. Chapem. .. Ste vyskumnici? J: Sme turisti. D: Aha.Hmm. Samozrejme chapem, turisti. Ste z National…
- oblubili sme si naftalin. je vsade. aj v umyvadle. - po ceste stahuju z koze hava. asi maju rodinnu slavnost. - telefonicka karta sa objednava mesiac vopred aj s…
Dnes sa mi snivalo o posteli s perinou. Sme v Arunachal Pradeshi v jednej z najzastrcenejsich casti Indie-oblasti bez akejkolvek infrastruktury. Plavba neregulovanou…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-