613 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (40)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Demonstranti zablokovali vsetky cesty veduce na svaty ostrov Majuli. Riksiarom vyfucali na riksiach kolesa.. Takto sa v Assame zacina demonstracia. Na nasej ceste uz…
Chalanmi drzim Vam palce. Ozvite sa mi na tuto cestovatelsku adresu. Som TU za kopcami....
Good morning sir, your tea is ready. Takto nas vitaju kazde rano tu v Assame. Plus samozrejme cerstve noviny pre kazdeho. Assam je miesto kde prvi cudzinci ochutnali…
"Ten kamen bolo vidiet z daleka. Svietil aj v noci. Potom vsak jedneho dna zomrel.. Odvtedy tu iba takto lezi- cierny, tmavy, mrtvy" Tak takto nam opisuje status quo…
Ahoj, Evi, pozdravujem z Assamu, Nagaland je uz za nami. Trosku ina India nez ta minuly rok, ale pekna. Prajem stastny zvysok cesty, mimochodom, predsa len sa vratim az…
Tu sochu som musel kupit. Primitivne spracovanie, velke zuby a ludska lebka zavesena na krku. Cely zivot mi bude pripominat krajinu Nagov, ktorych prezyvaju "LOVCI…
Zrazu sa pod nami zjavila rozvodnena Brahmaputra. Rieka s magickym menom, kt v preklade znamena syn Brahmu /stvoritela/ a my sme sa cez roviny Bangladesha dostali k…
Gratulujem Matovi kt dnes odlieta z Delhi. Vysledok ankety nad 99percent je vzdy velkym uspechom. Teraz je tu v Kolkate 15.30h. Zajtra sa chysta velky strajk a Kolkata…
Tu to vsetko zacalo. Pred 30 minutami, presne po 9. rokoch, som s dojatim stal u hrobu Matky Terezy. Jej hrob je presne na tom istom mieste ako vtedy lezala. Vtedy na…
Nas 25 dnovy zajazd konci na diliskom letisku... no, zajtra pokracujeme prehliadkou Istanbulu a par z nas skoci do najstarsieho Hamamu na svete a uz sa tesime ze skocime…
Som ucastnik CTNI a o dve hodiny odchadzame na letisko v Delhi aby sme cez Istambul zakoncili nas nezabudnutelny pobyt. Tymto ako ako novy bubak srdecne dakujem nasmu…
Posledny den na zajazde CTNI a ideme hopnut do tohto variaceho kotla. Pred par tyzdnami v pekingu so sirokymi bulvarmi a teraz v starom delhi.
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-