613 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (41)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Neznesitelne teplo, kravy, spina, indovia a moslimovia proste nadhera. Vcera Taj Mahal alebo touch my hole:), cervena pevnost, faterpur sikri, skvely sprievodca co viac…
Ci vychod slnka patri medzi to, co treba vidiet v Indii. Indovia vlezu do neskutocne spinavej rieky, kde plavaju zvysky ludi, krav, kde sa kupu, peru atd... Nasa lod…
Pozdrav z Gangy do Hong Kongu pre Pala a Joza. Hong kong zavidim a Hainan je fantasticky...
A mnoho dalsieho sme za posledne dni stihli. Pocasie nam praje a Anapurna sa na nas usmievala a my taktiez, narodny park chitwan zas prichystal prijemne pohostenie, nas…
A mnoho dalsieho sme za posledne dni stihli. Pocasie nam praje a Anapurna sa na nas usmievala a my taktiez, narodny park chitwan zas prichystal prijemne pohostenie, nas…
Ahoj Pali, mate v skupine rodinu z Oscadnice? Ak ano, tak ich pozdravuj.Diky.
Cau, to som rada, ze sa Ti to pozdava, podrobnosti som poslala mailom...a este poslem.EO
Cavte vsetci doma, opustila som Rishikesh, oddychal som si pri bazene v Jaipure a prave sa chystam na veceru v carovnom Pushkare.. len chcem pozdravit vsetkych doma a…
..cez jednu pani som dostala posolstvo od Bohyne Durgy...normale nou zacalo triast a potom rozparvala...V Rishikeshi spravili z Yogy trochu komercnu zalezitost, ale na…
..cez jednu pani som dostala posolstvo od Bohyne Durgy...normale nou zacalo triast a potom rozparvala...V Rishikeshi spravili z Yogy trochu komercnu zalezitost, ale na…
Caute vsetci vo svete, aj doma... Sice bez skupiny, ale uzivam si Indiu do spiku kosti... Vcera som doslata posolstvo od Bohyne Durgy, v jednom chrame, kde cez jednu…
Mato - pozdravujem do krajiny ktora s tou, kde sa prave nachadzame my, superi o prvenstvo v pocte obyvatelov. (ajtak si myslim, ze Indov je viac, len ich este presne…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-