613 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (42)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Pali, do galerie som pridala foto Manzoora, ak bz sa dala dat do katalogu, moc by to potesilo nasich kasmirskych priatelov:-) Dik.eo PS> vidime sa v Pekingu?
Chlapci do Agry vam prajem krasny zapad slnka:-) Dzim place Vam a klientom krasne zazitky, aj do Nepalu sa maju na co tesit. Mam radost, ze ste nevynechali kulturny sok…
...diky Evi. Tebe slniecko nad hlavou a zasnezene hory naokolo ...a ooobrovske "momo" na tanieri :)
...ano, ano, presne tak. Bezny turista prilieta lietadlom do Dilli, v strese trieli autobusom do Jaipuru, potom rychlo stokrat vyfoti Taj Mahal a zase leti spat, ved…
Zdravim chlapcov z Indickych zajazdov, idem po Vasich stopach... George, napis mi pls na mail, co sa stalo v Sonamargu. Dik. Drzim palce na Nepal, Marek:-) Leh je…
India pozdravuje Slovensko. Hlasim, ze vsetci klienti pristali na letisku Indiry Ghandiovej, tu v Dili. Uz su vsetci ubytovani na hoteli a naberaju sil na zajtrajsi den.…
Opat. Zas a znova toto mesto, z ktoreho sa kazdy turista snazi cim skor zduchnut za niektorou z nespocetneho mnozstva indickych kras. Ale ja uz som tu po tolky krat a…
Presli sme drsnymi Himalajami, pokojny Ladakh uz je tiez ta tam a podla nazvu zajazdu nam zostava uz 'len' India. Zajtra ideme na to - Jaipur a Agra sa v nasledujucich…
Bohuzial aj dni, kedy treba dat zbohom sa na nasich zajazdoch casto vyskytnu.Nic nenarobime, je nam smutno, zajtra skoro rano odchadzame z Lehu do Dilli... Ale so…
Po tom, ako sme sa z typicky indickeho 'namaste' preorientovali na moslimske 'salamalejkum' uz opat menime prve slova po stretnuti sa s miestnym obyvatelstvom. Tu v…
Zdravim na milovanu Javu : -) a jasne ze zavidime... Pozdravujem aj Hanku s Radom, dakujem za pozdrav a dufam, ze sa nabuduce uvidime prave v Indonezii. Krasne spomienky…
Po ubytovani sa na nasich honosnych houseboatoch na jazere Nageen Lake tu v Srinagare sa skupina snazila prehovorit ma, aby sme tu ostali do konca zajazdu a domov…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-