613 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (44)

India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - India

z indie pre Adu a Zuzanu z Buba

09

15:59

máj

2006

India Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Cavte baby, pozdravujem z indie, z mestecka leh (3500mnm) v ladaku. este tu nezacala sezona turistov, takze su mierne problemy s vecami ako tecuca voda, nie to tepla :-)…

robo Fórum
Old Delhi

27

12:49

apr

2006

Lubo v Japonsku, Martin v Cine a my sme o portugalskej historii hovorili pred par dnami v Bombaji. Svet je maly. Teraz v starom Dilli cakame na Tandoori Chicken, o…

Ja nechcemn ist domov

26

17:57

apr

2006

Ahojte vsetci,ako uz Jozko spominal nasa cesta Indiou sa uz pomaly konci.Neviem ako ostatni,ale ja by som tu este zostala,do Indie som sa priam zamilovala a dokonca ma…

Delhi, sme spat.

26

17:12

apr

2006

Zdravim Macao, Japonsko aj Juznu Ameriku z hlavneho mesta Indie. Nas velky okruh Indiou sa uzavrel, no este nekoncime. Vcera sme si skocili na ostrov Elefanta v…

Ktoré je najbohatšie mesto Indie?

24

13:53

apr

2006

Zdravime z nasej velkej indickej cesty. Po neskutocnych zazitkoch v Kalkate v hospici zalozenom matkou Terezou, v skolke, kde sa tento rad stara o opustene deti, po…

Kalkata

21

16:50

apr

2006

Sme v najvacsom, najrusnejsom, najchudobnejsom a najdivokejsom meste Indie. Kalkata nas ocarila a ovalila. Od prveho momentu. Ten ruch je neskutocny. Vyskusali sme si…

Bozske Varanasi

20

08:54

apr

2006

Presunuli sme sa do vychodnej casti indickeho statu Uttar Pradesh a sme uprostred najvacsieho chaosu v hinduistej mekke, v meste Varanasi. Myslim, ze kazdemu z nas sa…

Taj Mahal, Mathura, Varanasi

18

06:56

apr

2006

Dnes vychod Slnka pri Taj Mahale... teraz Cervena pevnost, rodisko boha Krisnu v Mathure (pripravte sa na najhorsie) a potom 1. trieda lozkoveho vlaku ku Gange do…

Agra, Taj Mahal

17

15:19

apr

2006

Konecne internet. Po navsteve Jaipuru, ktoru sme okamzite zacali jazdou na bicyklovych riksiach a prvy vecer stravili v neuveritelne krasnom kine na najnovsom…

Dilli, India

14

06:14

apr

2006

Opat v Indii, neskutocnej Indii. Dokoncujeme posledne pripravy na nasu cestu, India si zije svojim vlastnym zivotom. Stastny let mojej skupine, zajtra o 2:30 vasho casu…

Dilli - vybuchy

29

21:50

okt

2005

Dilli dnes zazilo sok. Nasa skupina vcera odletela domov a dnes mestom otriasli postupne tri explozie. Krajina je v soku, televizie prestali vysielat aj svoje klasicku…

este stale nemame tej Indie dost

28

17:21

okt

2005

teda aspon vacsinu dni. uz sme prelozili riadne kuty (hlavne sever) a striedame unavne presunove dni s pozeranim pamiatok, vystupmi na rozne posvatne hory, preliezame…