613 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (44)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Cavte baby, pozdravujem z indie, z mestecka leh (3500mnm) v ladaku. este tu nezacala sezona turistov, takze su mierne problemy s vecami ako tecuca voda, nie to tepla :-)…
Lubo v Japonsku, Martin v Cine a my sme o portugalskej historii hovorili pred par dnami v Bombaji. Svet je maly. Teraz v starom Dilli cakame na Tandoori Chicken, o…
Ahojte vsetci,ako uz Jozko spominal nasa cesta Indiou sa uz pomaly konci.Neviem ako ostatni,ale ja by som tu este zostala,do Indie som sa priam zamilovala a dokonca ma…
Zdravim Macao, Japonsko aj Juznu Ameriku z hlavneho mesta Indie. Nas velky okruh Indiou sa uzavrel, no este nekoncime. Vcera sme si skocili na ostrov Elefanta v…
Zdravime z nasej velkej indickej cesty. Po neskutocnych zazitkoch v Kalkate v hospici zalozenom matkou Terezou, v skolke, kde sa tento rad stara o opustene deti, po…
Sme v najvacsom, najrusnejsom, najchudobnejsom a najdivokejsom meste Indie. Kalkata nas ocarila a ovalila. Od prveho momentu. Ten ruch je neskutocny. Vyskusali sme si…
Presunuli sme sa do vychodnej casti indickeho statu Uttar Pradesh a sme uprostred najvacsieho chaosu v hinduistej mekke, v meste Varanasi. Myslim, ze kazdemu z nas sa…
Dnes vychod Slnka pri Taj Mahale... teraz Cervena pevnost, rodisko boha Krisnu v Mathure (pripravte sa na najhorsie) a potom 1. trieda lozkoveho vlaku ku Gange do…
Konecne internet. Po navsteve Jaipuru, ktoru sme okamzite zacali jazdou na bicyklovych riksiach a prvy vecer stravili v neuveritelne krasnom kine na najnovsom…
Opat v Indii, neskutocnej Indii. Dokoncujeme posledne pripravy na nasu cestu, India si zije svojim vlastnym zivotom. Stastny let mojej skupine, zajtra o 2:30 vasho casu…
Dilli dnes zazilo sok. Nasa skupina vcera odletela domov a dnes mestom otriasli postupne tri explozie. Krajina je v soku, televizie prestali vysielat aj svoje klasicku…
teda aspon vacsinu dni. uz sme prelozili riadne kuty (hlavne sever) a striedame unavne presunove dni s pozeranim pamiatok, vystupmi na rozne posvatne hory, preliezame…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-