628 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (47)

India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - India

Este stale z Lehu

08

11:05

sep

2005

India Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Caute vsetci, co cakate na spravy z Indie...Este sme v Lehu, zajtra skoro rano by sme mali odist, ale kedze India je nevyspytatelna...No co Vam budem hovorit, vcera…

caute fotoni

07

14:10

sep

2005

riso - este raz dik za tip. jaska - evicku som pozdravil sice s malym meskanim az vo vlaku z dilli do amritsaru, ale radost bola o to vacsia:-). vlado, janka - skoda, ze…

zdravim vsetkychj fotonov

07

13:47

sep

2005

tak toto je naiozaj super! riso- dik este raz za tip vlado, janka - skoda, ze ste si nerozmysleli to grecko, z indie a zvlast kasmiru by ste boli uneseni, okrem toho…

India Himalaje, ale hlavne Ladakh

07

13:28

sep

2005

Caute vsetci doma. Tak vlastne uz vsetci viete, ze sme sa cela skupina dostali do Lehu aj ked smrkame, kychame a kasleme, ale citime sa bajecne!!!! "MYSLIM,ZE MOZE BYT !…

EVA Fórum
z Indie

07

11:47

sep

2005

posledny prispevok bol z Pakistanu a odvtedy sa toho uz stalo neurekom, ale najvyznamnejsim dnom pre nas bolo stretnutie bubackej skupiny v Kasmire. Partia je to…

extremne potiaze

06

19:36

sep

2005

a aby som nezabudla sme v nadmorskej vyske 3500 m.n.m. troska menej vzduchu ale da sa. vcera sme boli v 4090 m.n.m. bolo to no ako by som to...zaujimave.ale nikto nemal…

laura Fórum

06

19:33

sep

2005

Zo Shrinagaru sme sa uz dostali do Ladakhu, kde je konecne fajn pripojenie na Internet. Partia je super, nalada je este lepsia, hory su nadherne. Pre Martina Matuseka -…

Riso

06

19:33

sep

2005

Riško sklameme ťa ale na pivo zajtra fakt nestihneme prísť. smajl.a na budúcu stredu to asi tiež nestihneme. A keď sa nám tu zapáči…

laura Fórum
zajtra idem nakupovať suveníry

06

19:30

sep

2005

Himaláje / geniálne.neskutočné.trek na koňoch za nami aj s ľadovcom. teraz sme v Lehu čo sa už trošku podobá na civilizáciu podobnú našej. budeme tu tri dni,takže sa…

Laura Fórum
Z Kašmíra do Himalájí

02

19:59

sep

2005

Odkaz pre všetkých, ktorým som to sľúbila. Došli sme v pohode do Kašmíru a pomaly sa chystáme do Himaláj…

Pozdrav z Indie

02

19:53

sep

2005

Ale prosím Vás netvárte sa tak že makáte..smajlík. jááj bože, keď vám ukážem tie fotky..majú tu …

Laura Fórum
Vojaci a internet v Kašmíre

02

19:29

sep

2005

No ahojte všetci. Tak sme došli. Prešli sme všeličo, momentálne sme v Kašmíre / smer Himaláje. Internet tu s…

Laura Fórum