628 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (48)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Boli ste už zadarmo v Taj Máhali? my áno, včera bolo výročie Shah Jahana a Mumtaz Mahal, takže sme videli aj ich práve pomníky, nie k…
Zdravím z letiska v Dillí. V meste máme dve naše skupinky, Ďura a Evu a ja si tu na letisku čakám na môj let domov... :)…
Dnes z nás staré Dillí chcelo vytiahnuť posledné zvyšky energie, ale všetci statočne prešli cez gurudwaru, kde sme sa…
Vlaková grupa dnes ráno šťastne dorazila do Dillí, vlak kupodivu nemeškal takže už sme na hoteli, dnes si spravíme výlet…
Zuza a Filip, tak sa v Nepále držte, pozdravujte Gokarnu. Ja som práve vyšiel z kina (Terminal myslím bohato stačí vidieť raz :) ) a…
Posledný krát sa stmieva nad Bombajom predtým, ako sadnem do taxíka smer letisko (naposledy to taxíku trvalo 2,5 hodiny... ) Dnes som…
...a ja vás všetkých zdravím z Bombaja. Cesta v pohode. Som rád, že sa všetkým na našej ceste Áziou p…
Čas v celej celučičkej Číne, v Hongkongu tak ako v Tibete, je posunutý oproti nám o 6 hodín dopredu. Keď je na slovensku 18:00, je v Lhase…
To všetko sme videli dnes a k tomu zasa krásne slnko, úplná pohoda, asi už môžem povedať že nám počas tých viac než 3 t…
Gate gate paragate parasamgate, bodhi svaha. Včera sme prileteli z Kátmandú,dnes som si zopákol divoké ulice Dillí. Nič sa samozrejme…
V Dillí je čosi po štvrtej a my sme sa práve vrátili z prechádzky po starom Dillí. Po troch týždňoch v Ázii m…
Tak a sme tu! Strastiplná cesta spolu s množstvom zážitkov je už za nami a práve teraz si vychutnávame pohodičku na hoteli v Dillí.…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -