628 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (50)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Opäť sa ozval sprievodca indickej skupiny Juraj Martinka, tentoraz telefonicky zo Sonamargu, mestečka uloženého v údolí pod ľadovcovými pohoriami, len pár kilometrov od…
Naša kašmírska partia je už pokope, dnes sme za idelálneho počasia absolvovali kultúrny šok v starom Dillí, dnes večer…
..tak o 2 hodiny a čosi odchádzam na letisko. Čaká ma náročná noc s Kubom, bombay ginom a pár filmami :) Áziu som zakončil ako…
Ako vyrazili? Ako do idúceho? Nič si nepamätám, všetko popriem :) Bombaj je fajn, pláž ako Copacabana, akurát na nej v stanoch…
Hlásim, že som po 31 hodinách cesty práve dorazil do Bombaja :) Ďuro, držím palce v Kašmíri!
Práve som sa na webe dočítal že môj vlak do Bombaja má 94 zastávok... Nastupujem o 1,5 h a v Bombaji som zajtra o 20:40. Doooosť dobr…
Naša čínsko-tibetsko-nepálsko-indická skupina je už na ceste domov a za malú chvíľočku opustia medzinárodné…
Niekedy sa čudujem, kde všade už majú internet :) sedím v Agre, asi kilometer od Taj Mahalu v nejakej kôlni a svietim si na klá…
Hlásime sa aj my. Staré, Nové Dillí za nami.. o 2 hodinky vyrážame smer Agra a prekrásny Taj Mahal. Zajtra ráno keď sa…
Je neskutočné, čo všetko za dá vidieť v jednom meste za pol dňa... Staré Dillí.. Kravské povozy v zápche, milión…
Hurá, tak sme zase všetci spolu, napriek úkladom osudu sme sa zvítali - ja s oboma skupinami a oni navzájom. Zajtra horúca…
Hlásim, že naša vlaková skupina dorazila do Dillí! :) Vlak meškal len 5 hodín pri odchode a 3 hodiny pri príchode do…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -