628 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (51)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Zdravíme aj my z indického Gorakhpuru. Cesta z Káthmandu bola jedna báseň, aj preto že sme si ju osviežili trojhodinovým raftom na nep…
Tak už som sa bol niekoľkokrát najesť, prešiel všetky markety, dal sa ostrihať, aktívne sa zúčastnil kriketového pouličné…
Jožo, škoda že si so mnou neposlal našu partiu čo tak túži po hard dobrodružstve, družina v nočáku do Sonauli pripomínala posá…
Tak a u nás sa to už pomaly končí. Teda vlastne zostáva už len cesta domov. V Dillí sme sa zasa pekne zozbierali a svorne zamierili do Agry,…
12 hodín meškal nás vlak ale už sme tu! Zajtra začína indický finiš!
Ahoj, zdravím vás všetkých z Dillí, mesta plného protikladov. Naša "menej papričková" letecká skupina sa s…
V Indie je práve 3 minúty po polnoci. Čítam fórum a zdá sa mi že ste sa zbláznili. Ako to že sa najlepšie…
Ľuboš sa ešte naháňa s treťou skupinou niekde po Delhi, Eva je s klientami na ceste do Delhi z Agry a ja s Ďurom už máme 2 dni voľno a tak si…
Tom, môžeš nám závidieť naše krásne chvíle v Indii. Pozdravujú Ťa Lucia a Nataly, boli s Tebou v Sýrii. Ale…
Uff už aj tretia skupina v Dillí. Dnes sme preleteli Himaláje a opäť zažívame 30st, horúčavy. Všetci sú OK. Jožo, Ďuro je…
Ideme s Ďurom po ulici vybaviť Ľubošovi hotel pre 3. skupinu, keď zrazu sa zo zatáčky vyrúti bus a narazí na auto pred ním. Nič zvl…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -