844 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (42)

Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Čína

Lhasa - Om ma ni path mi hum!

29

15:23

júl

2007

Čína Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Rusnu Cinu vystriedal pokojny Tibet - mlynceky, klastory, vysoke hory a vsade usmiati Tibetania. Uzivame si kazdym duskom, fotime a kamerujeme, dorozumievame sa…

Lhasa

29

14:15

júl

2007

Nastastie uz prestalo prsat a odteraz bude len a len dobre pocasie a my uvidime himaleje v plnej krase:) Optimizmus nam nechyba, nalada skvela a jacie steaky este viac.…

vstup si tento rok treba ozaj zasluzit

28

04:08

júl

2007

dnes si konecne pozrieme Potalu, vstup si tento rok treba ozaj zasluzit, Mato, pripravte sa na dlhe cakanie:) vcera sme boli v klastoroch Drepung a Sera, dnes po Potale…

duro Fórum
CTNI 2

27

16:43

júl

2007

Palia nas usta zo secuanskej kuchyne. Vravim kucharovi, ze len malo stiplave, on ze rozumie... nuz asi nerozumel, vypilo sa preto viac piva, nez bolo planovane :) Na…

Tasi Deleg

26

07:45

júl

2007

Tasi Deleg!! prave sme pribrzdili v Lhase, uz byvame v nasom hoteli priamo na Barkhore a poobede vyrazame pozriet si magicky DZOKHANG. pomaly predychavame a tesime sa na…

duro Fórum
az sa mi nechce verit

23

15:42

júl

2007

Ahojte, tak pred par dnami sme sa vratili nas5 domov. V Cine bolo uplne super, az sa mi nechce verit, ze uz je to prec. Touto cestou sa chceme podakovat celej BUBO…

veronika Fórum
uz budeme trenovani

23

13:21

júl

2007

ozyvame sa priamo od zahrobnej armady prveho cisara jednotnej ciny. cesta vlakom celkom v pohode, zajtra do Chengtu uz budeme trenovani...vecer si ideme pozriet…

duro Fórum
cinania su snad z gumy

22

03:33

júl

2007

Tak dnes pomaly opustame Peking a mierime vlakom do Xianu. vcera sme po velom mure a letnom palaci este stihli skvelu akrobaticku show, ti cinania su snad z gumy..a uz…

duro Fórum
Beijing

21

17:45

júl

2007

Kedze na nazory na krajinu su tu fundovanejsi (sprievodcovia), ja seba len toto: pridte do Pekingu, je tu chladnejsie ako na Slovensku. A pred chvilou sme pili flasku…

zdeno Fórum
Každým rokom sa mesto mení

21

13:16

júl

2007

Po 2 mesiacoch som opat prisiel do svojho najoblubenejsieho mesta a ked som uvidel nasu sprievodkynu, chcel som ju priatelsky objat a ona ze co blbnem ze nie je…

CTNI

20

09:18

júl

2007

tak velka vymena turnusov uz skoncila, dnes sme vytrvalci z mongolska a cerstve posily z domoviny presli zakazanym mestom, teraz sme uz ubytovani, najedeni a…

Duro Fórum
tak sme to dokazali

16

13:19

júl

2007

tak sme to dkazali!! presun z oSainshandu do pekingu za jediny den. absolutny rekord, dnes sme uz preskumali zakazane mesto a najnovsie pripravy na olympiadu, vazeni,…

duro Fórum