Roztomile, lenive a hladne. V Denne pojedia 30 kg bambusu takze vacsnu dna stravia krmenim sa. Velke iba 1.5 metra a vaziace okolo 100 kg. Tento ohrozeny druh z celade medvedovitych sa v cinskej provincii Secuan snazia opat prinutit k reprodukcii. Vzhladom na porodnost pand v zivej prirode, ktora sa rovna takmer nule, je tohorocny prirastok 9 mladat v chovnej stanici v Chengdu obrovsky uspech. No a my sme tie mladata videli :)

Zobraziť viac príspevkov z krajiny Čína

Ďalšie dovolenky do krajiny:

Viac informácií o krajine:

BUBO Covid garancia v cene

Preplatíme vám test aj domácu karanténu