769 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (15)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
Pozdravujem kancelariu, pozeram na fotkach ten naval a neverim. Dievcata, mate to tachsie ako sprievodcovia v terene, velka pusa okrem georga hihi Velka pusa zo strechy…
Uz sme nejaky ten den na cestach, pocasie vychadza ze az neverim a ked ma sprchnut, prsi az vtedy ked sme v bezpeci hotelovej izby ci v restauracii ci niekde pod…
Pred par dnami som sa vratila zo zajazdu Cina pre milovnikov historie, hlava plna vnemov, dojmov zazitkov ....vedela som , ze Cina je obrovska krajina s 1,3 miliardou…
Velky okruh cinou pre milovnikov historie dnes leti domov a zacina dalsi okruh po azii a to velka expedicia Cina Tibet Nepal India. I ked neviem ci zajazd pre milovnikov…
Čína-Tibet-Nepál-India 08.08. – 02.09.2011 Bohovia súhlasili, aby som sa v tomto roku vydala na cestu, lenže ... . To „lenže“ je moja rečová vybavenosť, ktorá je totálne…
A sme tam, kde vacsina z nas chcela byt, na streche sveta, v bozskom Tibete, v svatej zemi, ako sa vola po tibetsky Lhasa… Nasa neuveritelne odolna skupina ma…
Ideme sa bicyklovat!Na hradby.Na ake? Xianske!Byvale hlavne mesto trinastich cisarskych dynastii. Program tu je neuveritelne nabity, nevieme, kde nam hlava stoji.…
Uz je takmer 7 dni od nasho navratu z Ciny a stale sa nemozeme aklimatizovat. Nie je to sposobene casovym posunom, ale tym, ze sme zazili prilis vela skvekych veci –…
Prvý zájazd s Bubom... nechápem ako sa to mohlo stať!? Odteraz len s Bubom! Super organizovaný zájazd, naplnil naše očakávania na najvyššiu možnú mieru po všetkých…
Tak sme sa vrátili z ďalšej Bubo-cesty, tentoraz z Číny. Celý zájazd bol organizovaný na vysokej úrovni, ako to Bubo má vo zvyku. Spoznali sme krásny kus zeme, prekrásnu…
Takto sa vola jeden z chramov v Palaci nebies v samotnom srdci byvaleho cinskeho cisarstva v Pekingu. Nachadza sa medzi stredom sveta (alebo aj okruhlym oltarom nebies)…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -