18 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Cookove ostrovy (2)
Cookove ostrovy - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Cookove ostrovy
Sona oslavovala narodeniny na Nozom Zelande 28.3. Potom sme z Acklandu 29.3. odleteli smer Cookove ostrovy, ale prileteli sme opat 28.3. a tak nezostavalo nic ine, len…
Pozdravujem vsetkych doma. Vecer sme prileteli na Cookove ostrovy, Privitalo nas hrozne teplo a dusno. Preleteli sme datumovu hranicu takze vcera bolo 29,3 a dnes je…
Rano nasadame do nasho malinkeho lietadielka a odlietame z jedneho z najkrajsich ostrovov sveta. AITUTAKI je sen. Letime sem z BUBO po druhy raz ale teraz uz idem…
Dnesny trek zacinal Lubo svojim klasickym "to vsetci v pohode zvladnete".Zo zaciatku to bola prechadzka rajskou zahradou-okolo rastli banany,papaja a ine plodiny,stacilo…
Zdravim mojich rodicov /som rad ze sa Vam v Juznej Amerike paci/, Bibu a Ivanu a samozrejme Joza do Rio de Janeira. Prajem pekne chvile skupine v Thajsku a sprievodcovi…
Kia Orana! Sorry ze som nepisal, ale to sa inak neda. To tak proste je. Kto to raz skusi.. pochopi. Klud, klud, veget, pohoda. Tiare za uchom /ja za pravym/. To co v…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -