147 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Austrália (11)
Austrália - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Austrália
Posledný deň, či skôr ráno v Sydney bolo plné "prekvapení". Keď sme ráno o 6 vyrážali na letisko, ulice prázdne,…
Po včerajšom doobedí, ktoré sme strávili v hlavnom meste najmenšieho kontinentu, CANBERRA, kde okrem sme si okrem federálneho…
Pokračujeme úspešne pod tlakovou výšou nad Kosciuszkom dokonca aj tí ktorí nedúfali že vylezú na samý vrch…
Máme za sebou prvých austrálskych 500 km. Včera sme sa vydali na juh štátu Victoria, koniec Austrálie, z jednej strany kopec,…
Včera sme napokon šťastne VŠETCI prileteli do hlavného mesta štátu Victoria, 3 a pol miliónovej metropoly Melbourne. Dnes r…
Dnes sme sa na chvíľu vžili do kože austrálskych poslancov, a vybrali do austrálskeho federálneho parlamentu v Canberra. Na vršku…
Ahoj Maroš, máš pravdu už som v Melbourne a teším sa na skupinku zájazdu Cesta okolo sveta. Na zajtra tu máme krá…
Na záver našej cesty po Austrálii sme si nechali Sydney, to najstaršie a najživšie mesto. Nepoznám nikoho, komu by sa nep…
Dnes nam teda pocasie naozaj doprialo a cely cas co sme isli na Mt. Kosciuszko, najvyssi kopec Australie, nam krasne svietilo slniecko. Ved to na nas aj bude vidno :)…
Dnes opúšťame metropolu štátu Victoria a smerujeme na sever do nár. parku Kosciuszko. V Austrálii nájdete naozaj v…
Včera sme šťastne prileteli všetci do Austrálie. Síce sa mi naši na letisku v Melbourne pokúsili skryť batožinu, kým som…
Sydney nas v piatok privitalo nadhernym pocasim, skriekajucimi netopierami a tisickami mladych ludi tancujuich v baroch. Pridali sme sa samozrejme aj my. Vecerne the…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-